Motosiklet kazasında ölen Diş Hekimi son yolculuğuna uğurlandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Motosiklet kazasında ölen Diş Hekimi son...

Motosiklet kazasında ölen Diş Hekimi son yolculuğuna uğurlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Mayıs 2018 Pazartesi - 14:58Güncelleme: 21 Mayıs 2018 Pazartesi - 14:58
Motosiklet kazasında ölen Diş Hekimi son yolculuğuna uğurlandı

Isparta'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 56 yaşındaki Diş Hekimi Cem Eşber Baltacı, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza kurbanı Diş Hekimi Cem Eşber Baltacı için ilk tören, 10 yıldır görev yaptığı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde düzenlendi. Törene İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışanları katıldı.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu törende yaptığı konuşmada, “Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde görev yapan diş hekimimiz Cem Eşber Baltacı mesleğindeki başarısının yanı sıra, çok gelişmiş sosyal yönü, girişkenliği, güzel sanatlara olan merakı ve renkli kişiliğiyle etrafına hep pozitif ışık saçmıştır. Maalesef geçirdiği trafik kazası sonucunda aramızdan ayrıldı. Biz çok değerli bir hekimimizi, çok değerli mesai arkadaşımızı, çok değerli bir insanı kaybettik” dedi.

İl Sağlık Müdürü Uz .Dr. Berna Öztürk de hayatını kaybeden Cem Eşber Baltacı’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm sağlık camiasına baş sağlığı diledi.

Baltacı’nın cenazesi daha sonra Ulu Cami'ye getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığı'nda toprağa verildi.