Babasına nikah kıydırdığı kadınla yaşıyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Babasına nikah kıydırdığı kadınla yaşıyor

Babasına nikah kıydırdığı kadınla yaşıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ekim 2020 Perşembe - 16:31Güncelleme: 8 Ekim 2020 Perşembe - 16:36
Babasına nikah kıydırdığı kadınla yaşıyor

Programda genç bir kadının söyledikleri “bu nasıl çarpıklık” dedirtti. Yabancı uyruklu sevgilisini sınır dışı edilmemesi için 75 yaşındaki babasını 32 yaşındaki sevgilisi ile nikah masasına oturttu. Dahası bu kadının 3,5 aylık hamile olduğu öne sürüldü.

Esra Erol’un programına Meryem Tarım’ın iddiası damga vurdu. Esra Erol’da programına katılan 33 yaşındaki genç kadın, 16 yıllık eşinin yabancı uyruklu bir kadınla hayat kurduğunu ve çocukları ile kendisini mağdur ettiğini iddia öne sürerek, Esra Erol’dan yardım istedi.

Konya’da yaşayan Meryem Tarım’ın iddiasına göre, eşi Ömer Tarım, 3 yıldır yabancı uyruklu Feruza Tarım ile birlikte yaşıyor. Evinin kira olduğunu ve zor günler geçirdiğini ifade eden Meryem Tarım, eşinin eve döndüğü sırada o kadınla yazışmalarını yakaladığını ifade etti.

Eşi Ömer Tarım’ın yabancı uyruklu sevgilisi F.T. ile ev tuttuğunu şu an 12 yaşında olan oğlu babasının kadınla olan ilişkisini bildiğini belirten genç kadın, “Ben evimde çocuklarımla ağlıyorum onlar orada mutlu mesut yaşıyorlar bu adalet mi” dedi.

Kayınpederinin de eşi ve yabancı uyruklu sevgilisi gibi gazinoda çalıştığını söyleyen mağdur kadın, canlı yayındaki sözlerine şöyle devam etti:

"Kayınpederim de o evde onlarla yaşıyordu. Sonra bunlar Konya'dan Denizli'ye kaçıp 5-6 ay orada kaldılar. Bu esnada eşim ısrar etmeme rağmen benimle boşanmadı ve sevgilisi sınır dışı edilmesin diye öz babasına resmi nikah kıydırdı. Yabancı uyruklu Feruza Tarım’ın resmi nikahı kayınpederimin üstünde dini nikahı ise eşi Ömer Tarım'ın üstünde. Hatta kadın şu an eşimden 3,5 aylık hamile."

Canlı yayına bağlanan Ömer Tarım, tüm iddiaları kabul ederek yabancı uyruklu sevgilisi ile beraber olduğunu, birlikte yaşadığı yabancı uyruklu kadının sınır dışı edilmemesi için de 75 yaşında ki babası ile nikah yaptırdığını itiraf etti. (İHA)