İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir hafta önce Bitlis’te şehit düşen olan Jandarma Sağlık Astsubay Çavuş Hilmi Öz’ün Çivril’in Ömerli İlçesi’ndeki ailesini ziyaret etti. Soylu, taziye ziyaretinde şehit ile aynı ismi taşıyan dedesi Hilmi Öz’e Kuranı Kerim hediye etti.
Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Aygören’in oğlu Oğuzhan’ın düğünü için Denizli’ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Denizli Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Merkezefendi İlçe Kongresi’ne de katılan Soylu daha sonra Çivril’e gitti.
Bakan Soylu ilçenin Ömerli Mahallesi’nde oturan ve geçen hafta Bitlis’in Hizan İlçesi kırsalında bölücü teröristlere yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Sağlık Astsubay Çavuş Hilmi Öz’ün babası Özer Öz ve dedesi Hilmi Öz’ü ziyaret etti. Vali Hasan Karahan’ın da katıldığı ziyarette başsağlığı dileklerini ileten Soylu, şehidin dedesine Kuranı Kerim hediye etti.