İbrahim Tatlıses, Denizli’de nişan yüzüğü taktı – D20Haber
21.06.2024, Cuma
25 °C / 41 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. İbrahim Tatlıses, Denizli’de nişan yüzüğü taktı

İbrahim Tatlıses, Denizli’de nişan yüzüğü taktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Mayıs 2024 Pazartesi - 14:57Güncelleme: 20 Mayıs 2024 Pazartesi - 15:03
İbrahim Tatlıses, Denizli’de nişan yüzüğü taktı

Denizli’ye daha önce konser vermek üzere gelen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, bu kez nişan yüzüğü takmak üzere kente geldi. Nişan yüzüklerini taktığı genç çifte “Düğünü hemen yapın, bende geleyim, şarkı söyleyip yolumu bulayım” sözleri, davetlileri gülümsetti.

Avukat Melih Yanık’ın oğlu ve organizatör Polat Yağcı’nın yeğeni olan Melih Yanık, iş idamı İsa Zurlu’nun kızı Tuana Zurlu ile nişanlanarak evliliğe ilk adımını attı. Genç çiftin nişan yüzüklerini ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses taktı.

Haberin DevamıReklam




Arabesk müziğin usta ismi Ubrahim Tatlıses, törende bir de espri yaptı. Tatlıses, genç çiftlerin yüzüklerini takarken, “Para istemeyin bak makas kesmiyor” sözleriyle davetlileri gülümsetti.

Genç çifte mutluluklar dileyen ve onlara tanışma hikayelerini soran Tatlıses, “İki aileye de mutluluklar diliyorum. Allah sizi birbirinize bağışlasın. Benim attığım makas sonsuza dektir. Benim kestiğim kurdele ömür boyu gider. Polat Bey’in yeğeni benimde yeğenimdir, gelini de benim kızımdır. Allah mesut etsin. Hemen evlenin, bende geleyim, şarkı söyleyip yolumu bulayım. Düğünü yapın da yolumuzu bulalım” ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses, nişan yüzüklerini takmasının ardından “Kara Üzüm Habbesi” isimli şarkısını söyledi.

DENİZLİ (İHA)