Haluk Levent, Nuriye’nin hayalini gerçekleştirecek – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Haluk Levent, Nuriye’nin hayalini gerçekleştirecek

Haluk Levent, Nuriye’nin hayalini gerçekleştirecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Aralık 2018 Çarşamba - 22:12Güncelleme: 26 Aralık 2018 Çarşamba - 22:13
Haluk Levent, Nuriye’nin hayalini gerçekleştirecek

Anadolu rock müziğinin temsilcisi Haluk Levent’ten “işte sanatçı budur, işte insanlık” dedirten yaklaşım. Ünlü sanatçı, sosyal medyadan kendisine yapılan çağrıya sessiz kalmadı ve doğuştan sol eli olmayan Denizlili Nuriye Gürel’e “biyonik el taktırma ve birlikte konser” sözünü verdi.

Merkezefendi’nin Adalet Mahallesi’nde oturan Müşerref-Erdem Güler çiftinin iki çocuğundan biri olan 11 yaşındaki Nuriye’nin doğuştan sol eli yok. Ortaokula giden, müziği çok seven ve gitar çalmayı öğrenmek isteyen Nuriye Gürel’in ısrarlarına dayanamayan ailesi, onu kursa kaydettirdi.

GİTAR ÇALMAYI ÖĞRENDİ

Nuriye’nin azmi karşısında duygulanan müzik öğretmeni Anıl Zengin, aradığı çözümü medikal bileklik ve ucunda mızrap olan bir tahta parçasıyla yaptığı aparatta buldu. Gitar çalma isteğinin yerine gelmesi Nuriye’yi mutlu etti. Küçük kızın bir isteği daha vardı, o da Haluk Levent ile aynı sahneyi paylaşabilmek.

SOSYAL MEDYADAN HALUK LEVENT’E ÇAĞRI

Bunu öğrenenler sosyal medyadan ünlü sanatçıya “Denizli'de 11 yaşındaki Nuriye Kardeşimizin doğuştan sol eli yok. Kendisi için yaptırılan aparat ile gitar çalmaya başladı. En büyük hayali seninle konser vermek ve hayatını kolaylaştırılması için biyolojik ele ihtiyacı var. Bu kardeşimize umut olur musun?” çağrısında bulundu.

 

“EN KISA ZAMANDA YANINDAYIM” YANITI

Bu çağrı karşılıksız kalmadı. Yardımseverliğiyle bilinen Haluk Levent, “Konser de veririz biyonik el de taktırırız. Haber edin kızımıza en yakın zamanda orada olacağım” yanıtını verdi.