Genç kadın takı çantasını otobüste unuttu – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Genç kadın takı çantasını otobüste unuttu

Genç kadın takı çantasını otobüste unuttu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Mart 2019 Pazar - 14:31Güncelleme: 3 Mart 2019 Pazar - 14:31
Genç kadın takı çantasını otobüste unuttu

Denizlili genç kadın, ziyaret için gittiği Antalya’da, düğün takılarını bindiği belediye otobüsünde unuttu. Bir anda şoke olan Gamze Konkur, yapılan izleme ve anons ile yaklaşık 60 bin lira değerindeki takılarına kavuştu.

Geçen yıl ağustos ayında evlenen Gamze Konkur, geçtiğimiz günlerde Antalya’da yaşayan ailesini ziyarete gitti. Yaşanabilecek hırsızlık olayına karşı önlem olsun diye düğünde takılan ziynet eşyaları ile diğer takıları da beraberinde götürdü.

Bir ara elindeki çantayı bindiği belediye otobüsünün koltuğuna bıraktı. Sonra da almayı unutup araçtan indi. Kısa süre sonra içinde yaklaşık 60 bin lira değerinde takıların bulunduğu çantası aklına geldi. Kısa süren şokun sonrasında telefonla polisi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma İzleme Merkezi’ni arayıp yaşadığı olayı anlattı.

Yapılan izlemede çantanın halen unutulan otobüste olduğu belirlendi. Yapılan yönlendirmeyle kayıp eşyaların teslim edildiği büroya diderek çantasının teslim alan Gamze Konkur derin bir oh çekti. Otobüs şöförüne ve görevlilere teşekkür eden genç kadın “Allah bana bir daha böyle olay yaşatmasın” dedi.