Fidan dikerek doğaya can verdiler – D20Haber
15.05.2024, Çarşamba
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Fidan dikerek doğaya can verdiler

Fidan dikerek doğaya can verdiler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Aralık 2017 Pazartesi - 16:18Güncelleme: 18 Aralık 2017 Pazartesi - 16:18
Fidan dikerek doğaya can verdiler

Denizli’de faaliyet gösteren 5 sivil toplum kuruluşunun üyeleri, Bekilli’de 5 hektarlık alanda fidan dikimi gerçekleştirdi.

Menderes Dağcılık ve Doğa Spor Kulübü (MENDOSK), Laodikya Gezi ve Doğa Yürüyüş Grubu, Denizli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (DENDAK), Dağ Arama Kurtarma (DAK) ve Denizli Rail Grubu üyeleri, Bekilli’nin Gömce Mahallesi’nde “Doğaya Can Ver” etkinliği gerçekleştirdi. Çal Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefliği tarafından gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmalarına katılarak, sedir fidanlarını toprakla buluşturdu.

Haberin DevamıReklam




Ağaçlandırma çalışmasıyla ilgili bilgi veren Çal Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Hayriye Ertuğrul, “Sivil toplum temsilcileri ve doğa tutkunu insanların bu çalışmalara katılarak sembolikte olsa destek vermeleri çok önemli. Bu sayede farkındalık yaratmış, sivil halkı da işin içine katmış oluyoruz. Dolayısıyla dikmek kadar korumanın da önemine vurgu yapıyoruz. Bizim çalışmalarımıza bir günlüğüne katkı veren tüm doğaseverleri ve çevreye duyarlı katılımcıları kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Organizasyonu üstlenen MENDOSK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yollu da “Bizim hayallerimizden biri Menderes Yolu projesinin hayata geçmesiyse, diğeri de birlik beraberlik içerisinde doğa ve çevremizin korunmasına, yarınlara taşınmasına katkı vermektir. Bizim çağrımıza uyarak beraberliğimize ortak olan tüm kulüp, dernek ve grup mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.