Ekpen’den Forum Çamlık’ta t-shirt sergisi – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Ekpen’den Forum Çamlık’ta t-shirt sergisi

Ekpen’den Forum Çamlık’ta t-shirt sergisi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Nisan 2019 Perşembe - 14:43Güncelleme: 25 Nisan 2019 Perşembe - 14:43
Ekpen’den Forum Çamlık’ta t-shirt sergisi

Ekpen Tekstil, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda T-shirt Tasarım Sergisi açtı. Sergide yer alan ürünleri, aileleri Ekpen Tekstil’de çalışan çocuklar tasarladı.

Kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle dikkati çeken Ekpen Tekstil,  T-shirt Tasarım Sergisi ile Denizli’de bir ilke imza attı.

Ekpen Tekstil’de, resim öğretmeni Hülya Karadaş’ın rehberliğinde, nisan ayı boyunca dört atölye çalışması düzenlendi. Fabrikaya gelen çocuklar, ailelerinin çalıştığı işyerlerini ilk defa görme olanağı bulurken, atölyelerde dikkat çeken bir çalışmaya da imza attı.

Kısa fabrika gezisinin ardından yaş gruplarına göre ayrılan çocuklar, kendi yaşlarına uygun atölyelere katılarak t-shirtlerini tasarladı. Ekpen Tekstil’in çocukları, atölyelerde birbirinden güzel tasarımlara imza attı. Piknik havasında geçen etkinliklerde aileleriyle birlikte vakit geçiren çocuklar, yaklaşık bir ay boyunca 23 Nisan’ın coşkusunu yaşamış oldu.

Açıldığı ilk iki günde ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan T-shirt Tasarım Sergisi, 26 Nisan Cuma günü saat 22.00’ye kadar Forum Çamlık AVM’de gezilebilecek.