Diplomasını aldı, ardından evlilik teklifi geldi – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Diplomasını aldı, ardından evlilik teklifi geldi

Diplomasını aldı, ardından evlilik teklifi geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Haziran 2019 Cumartesi - 11:18Güncelleme: 1 Haziran 2019 Cumartesi - 14:01
Diplomasını aldı, ardından evlilik teklifi geldi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Buldan Meslek Yüksekokulu (MYO) mezuniyet töreninde ilginç bir olay yaşandı. Diplomasını alan Buse Kula, bir anda karşısında erkek arkadaşını buldu ve aldığı evlilik teklifiyle ikinci mutluluğu tattı.

PAÜ Buldan MYO, 16. dönem mezunlarını verdi. 2018-2019 akademik yılı mezuniyet törenine Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Jandarma Komutanı Fahrettin Özçoban, PAÜ MYO Müdürü Prof.Dr. İsmail Çeviş, Belediye Meclisi üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende, Buldan MYO’nun Muhasebe ve Vergi Uygulamaları,Dış Ticaret, Bankacılık ve Sigortacılık, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı,Moda Tasarımı , Mimari Restorasyon,Pazarlama, Giyim Üretim Teknolojisi bölümlerini başarıyla tamamlayan 250 öğrenci, diplomalarını alarak yeni bir başlangıca adım attı.

PROF.DR. ÇEVİŞ, ÖĞRENCİLERE SESLENDİ

Mezuniyet töreninde konuşan Buldan MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Çeviş, alanında iyi yetişmiş, sektör deneyimlerine sahip 23 öğretim elemanı ile öğrencilerine Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda akla ve bilime dayalı eğitim vermeye amaç edindiklerini vurguladı. Prof.Dr Çeviş mezun öğrencilere," Mezun öğrencilerimizde bu hedefle ilerleyeceklerdir. Bazı öğrencilerimiz dikey geçişle lisans eğitimlerini tamamlayacak bazıları ise iş hayatına atılacaklar. Kötü bir dönemde mezun oldunuz ama unutmayın, ön lisans mezunları lisans mezunlarından daha şanslı ve daha kolay iş bulabiliyorlar. Bu nedenle karamsar olmayın" diye seslendi.

"MYO BULDAN'IN GÖZ BEBEĞİ"

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik de, Müdürü Prof.Dr. Çeviş'in taleplerinin, belediyenin imkanları doğrultusunda gerçekleştirilmeye çalışılacağını söyledi. Şevik, "MYO bizim göz bebeğimiz. O nedenle yalnızca belediye olarak biz değil, STK'lar da, Buldan halkı da her türlü eksikliğin karşılanması için çaba sarf etti. Bundan sonrada destek olacaktır" diye konuştu. Şevik, Buldan MYO'da eğitim gören her öğrencinin Buldan'ın gönüllü tanıtım elçisi olduğunu belirterek, "Üniversite eğitimleri için Buldan'ı seçen öğrencilerimize öncelikle teşekkür ediyoruz. Biz de öğrencilerimizin eğitimlerini rahat ve huzurlu bir ortamda tamamlayabilmeleri için gayret ettik. Bizim de onlardan isteğimiz gittikleri her yerde Buldan'ı anlatmaları" diyerek ön lisans eğitimlerini tamamlayarak yeni bir başlangıca adım atan öğrencilere başarılar diledi.

EVLİLİK TEKLİFİ SÜRPRİZİ

Bu arada, mezuniyet törenine katılanlar sürpriz bir olaya da tanıklık etti. İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Uzman Jandarma Gökhan Ayaz, elinde bir buket çiçekle platforma gelerek, Buldan MYO Dış Pazarlama bölümünden mezun olan Buse Kula’nın önünde diz çöküp, evliilik teklifinde bulundu. Şaşkına dönen Buse Kula, teklife "evet" dedi. Çiftin mutluluğu, davetlileri de duygulandırdı.

10’UNCU YIL MARŞI İLE VEDA’

Sürprizlerle dolu Buldan MYO'nun Mezuniyet Töreninde havaya kep atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, hep birlikte 10.Yıl Marşını söyledi. Öğrencilere, Başkan Mustafa Şevik ile protokol üyeleri de eşlik etti.