DESİAD’dan 13. yıl kokteyli – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. DESİAD’dan 13. yıl kokteyli

DESİAD’dan 13. yıl kokteyli

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Mayıs 2018 Çarşamba - 10:13Güncelleme: 9 Mayıs 2018 Çarşamba - 10:30
DESİAD’dan 13. yıl kokteyli

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği’nin (DESİAD) 13. Yıl Kokteyli, iş dünyasının temsilcilerini bir araya getirdi. Güncel ekonomik gelişmelerden siyasete farklı konularda sohbetin yapıldığı kokteylde, 11 kişiye de üyelik belgeleri verildi.

Denizli’nin sanayici ve işadamlarını bir çatı altında toplayan DESİAD, 13. kuruluş yılını Saki Restoran’da verilen kokteylle kutladı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen kokteylde bir araya gelme fırsatı bulan DESİAD üyeleri, bol bol sohbet etti, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

TATLILAR HACI ŞERİF’TEN

İkramların afiyetle tüketildiği ve keyifle geçen kokteylde, Denizli’nin 80 yıllık tatlı markası Hacı Şerif de sürpriz bir sunumla davetlilere tatlı ikramında bulundu.Hacı Şerif'in genç yöneticisi Yunus Helvacı, dondurmalı tatlı ikramını elleriyle yaptı.

SOSYAL PROJELERE DESTEK

Bu arada DESİAD Başkanı Okan Konyalıoğlu, yaptığı konuşmada, kısıtlı bütçeyle çalışan bir sivil toplum kuruluşu olmalarına rağmen sosyal projelerin içinde yer aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Yerel yönetimlerle yaptığımız görüşmelerden sonra gittiğimiz Laodikya’da moral bozukluğuyla karşılaştık. Kazılar kapanmak üzeriydi. Yerel yönetimlerle defalarca yaptığımız görüşmelerden sonra hem iktidar hem muhalefet tarafından aldığımız destekle bugün çok iyi bir noktaya geldi. Burada mütevazilik yapmıyor, kendimize pay çıkarıyoruz.

Daha sonra otizmlilerin okuluna gittik. Dediler ki; kış geldi, yakacağımız yok. Laodikya projesinden hassas noktalara nasıl dokunacağımızı öğrendiğimizden çalışmalarımız oldu. Bugün üniversitede özel bölüm açıldı, maddi destekler birçok yerden çıktı. Bir arkadaşımız aradı, otizmliler için okul yaptırmak istediğini söyledi. Bu arkadaşımız Mehmet Çınar, bugün kendisi burada. Kendisine teşekkür ediyoruz böyle hassas bir görevi yüklendiği için.

Biz bir STK’yız, sıfır bütçeyle çalışıyoruz. Toplanan 75 lira aidatla bizim kiralar ve istihdam ettiğimiz arkadaşların masrafları karşılanabiliyor. Bu nedenle merkeze oturtmaya çalıştığımız şey, üyelerimizin etki alanlarından istifade ederek artı değer yaratmak.”

ÜYELERE BELGE

Konyalıoğlu, konuşmasının ardından DESİAD’ın 13. kuruluş yılının kutlandığı kokteylde 11 kişiye üyelik belgesi verildi.