DENTUROD’da Şen, güven tazeledi – D20Haber
09.05.2024, Perşembe
14 °C / 25 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. DENTUROD’da Şen, güven tazeledi

DENTUROD’da Şen, güven tazeledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Kasım 2017 Cuma - 16:17Güncelleme: 24 Kasım 2017 Cuma - 16:17
DENTUROD’da Şen, güven tazeledi

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği’nin (DENTUROD) olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda Gazi Murat Şen, güven tazeleyerek başkanlığa yeniden seçildi.

Turizm sektörüyle ilgili önemli çalışmalar imza atan DENTUROD, Anemon Otel’de yapılan olağan genel kuruluyla yönetim kurulundaki üye sayısını 10 kişiye çıkardı. Yönetim kurulu Gazi Murat Şen, Faik Pişkin, Kerim Erkan Ceylan, Levent Altuntaş, Şeref Karakan, İsmail Aksoy, Ahmet Özer Başoğlan, Seher Gökçe, Murat Taşlıcalı ve Mutlu Sarp’tan oluştu.

Genel kurul sonrası başkanlığa yeniden seçilen Gazi Murat Şen, “Kamu, yerel yönetimler ve sivil toplum örgütleriyle uyumlu çalışmalarda bulunan derneğimiz, Denizli turizminin gelişmesi, hak ettiği noktaya gelmesi için şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da güçlenen yönetim kadrosuyla yeni projeler üretecektir” dedi.

Şen, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirdikleri Termal İyi Gelir projesini daha da geliştirerek bu yıl daha etkin bir şekilde devam ettireceklerini söyleyerek, Denizlililer ve sivil toplum örgütlerinden bu projeye destek vermelerini istedi.

DENTUROD Başkanı Şen, bu yıl Denizli’yi tanıtım için Londra, Hollanda, Berlin, Moskova, Dubai ve Singapur gibi fuarlara katılacaklarını sözlerine ekledi.