Denizde yüzerken fenalaşan iş insanı Çıralı hayatını kaybetti – D20Haber
21.04.2025, Pazartesi
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Denizde yüzerken fenalaşan iş insanı Çıralı...

Denizde yüzerken fenalaşan iş insanı Çıralı hayatını kaybetti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Eylül 2024 Perşembe - 12:57Güncelleme: 5 Eylül 2024 Perşembe - 12:57
Denizde yüzerken fenalaşan iş insanı Çıralı hayatını kaybetti

Denizlili iş insanı Kemal Çıralı, denizde yüzerken aniden fenalaştı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Harita Mühendisi olan ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren 71 yaşındaki Kemal Çıralı, tatilini geçirdiği Aydın’ın Didim ilçesinde denize girdi. Bir süre sonra fenalaşması üzerine kıyıya çıkarıldı.

Hızla hastaneye götürülen Çıralı, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Çıralı’nın kalp krizine bağlı olarak vefat ettiği bildiriliyor.

Haberin DevamıReklam




CHP eski Genel sekreteri ve eski bakan Adnan Keskin, vefat haberiyle ilgili “Çok değerli partilimiz Kemal Çıralı’nın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine rahmet, sevenlerine ve yakınlarına sabırlar dilerim” paylaşımını yaptı.