Yolda bulduğu paranın sahibini arıyor – D20Haber
09.05.2025, Cuma
18 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Yolda bulduğu paranın sahibini arıyor

Yolda bulduğu paranın sahibini arıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Haziran 2020 Pazar - 11:58Güncelleme: 14 Haziran 2020 Pazar - 12:19
Yolda bulduğu paranın sahibini arıyor

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, dolmuşta bulduğu cüzdanı sahibine teslim ederek örnek bir davranış gösteren genç, şimdi de sokakta yürürken bulduğu yüklü miktardaki paranın sahibini arıyor.

Emre Zeybek (26), gece saatlerinde Sırakapılan Mahallesi Esma Hatun Camisi yakında yürürken yerde bir miktar para buldu. Bir süre çevrede dolaşan Zeybek, paranın sahibini bulamayınca sosyal medyadaki gruplardan çağrıda bulunarak sahibine ulaşmaya çalıştı.

“İnsanlık ölmemiş” dedirten Zeybek, “Akşam 23.00 saatlerinde, yanımda bir arkadaşımla beraber yürüyüş yaparken, Esma Hatun Cami tarafında yerde deste halinde para gözümüze çarptı. ‘Ne yapacağız’ diye düşünürken, sahibini bulmak için, erişim sayısı yüksek olan sosyal medya hesaplarında miktarı söylemeden, para bulunduğumu söyledim. Para şu anda bizde. Sahibi bulunduğu taktirde net ve eksiksiz bir şekilde teslime dilecek. Para, toplu bir para olduğu için bankadan çekildiğini tahmin ediyorum. Eğer ki paranın net miktarı ve seri numaralarını bize bildirirlerse biz parayı geri taktim edeceğiz” diye konuştu.

Haberin DevamıReklam




Haram parayla bir yere varılamayacağını dile getiren Zeybek, yüklü miktarda para taşıyan vatandaşlara da dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Öte yandan, Zeybek’in önceki aylarda şoförlük yaptığı dolmuşta içinde para olan cüzdan bulduğu ve sosyal medyadan yaptığı çağrılar ile sahibine ulaştırdığı öğrenildi.

DENİZLİ (İHA)