Gündüz tamirci, gece sanatçı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Gündüz tamirci, gece sanatçı

Gündüz tamirci, gece sanatçı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Nisan 2023 Pazar - 13:19Güncelleme: 30 Nisan 2023 Pazar - 13:19
Gündüz tamirci, gece sanatçı

Denizli’de, gündüzler sanayi sitesinde tamircilik yapan genç, akşamları eğlence mekanlarında gitarıyla sahne alıp eğleniyor ve eğlendiriyor.

Sümer Mahallesi’ndeki 3. Sanayi Sitesi’nde 16 yıldır motor tamirciliği yapan Mehmet Erten, akşamları da eğlence mekanlarında sahne alıyor. Çok sevdiği gitarını tamir atölyesinde de elinden bırakmayan Erten, müzik yaparak hem kendine hem de yanında çalışan arkadaşına moral oluyor. İş yerinin çevresindeki komşuları da Erten’in gitar resitaliyle keyifli dakikalar geçiriyor.

Sabah geldiği tamirhanesinde araç tamiri yapan Erten, akşam oluğunda gitarını alıp ikinci işini yapmak üzere yola koyuluyor. Albümlerinin de olduğunu söyleyen genç müzisyen, pop ve pop rock türü müzik yaptığını, bölgede düzenlenen festivallerde de sahne aldığını belirtti.

“SABAHLARI SANAYİDE VE AKŞAMLARI SAHNEDE”

Müziğe ağabeyinin kurduğu grupla başladığını anlatan Mehmet Erten, “Sabahları sanayideyim, akşamları sahnede. Müziğe 2008 yılında ağabeyimin kurduğu bir grup sayesinde başladım. Çeşitli mekanlarında ve festivallerde sahne alıyorum. Genelde pop ve pop rock tarzlarında söylerim” dedi.

TAMİRHANEDE MÜZİKLİ DAKİKALAR

Tamirci olarak çalışan Hurşit Özdemir ise, “Yedi senedir sanayi sektöründeyim. Sekiz aydır da Mehmet’in yanında çalışmaya başladım. Severek söylüyor” diye konuştu.

Müşterisi Resul Erdem, “Aracımızın bakım ve tamiri içinMehmet Beye geliyoruz. Buraya geldiğimizde bize konser veriyoruz. Sağ olsun severek dinliyoruz” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ (İHA)