Genç avukatlar bu kez köy okuluna kütüphane için söyleyecek – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Genç avukatlar bu kez köy okuluna...

Genç avukatlar bu kez köy okuluna kütüphane için söyleyecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Nisan 2019 Cuma - 08:09Güncelleme: 12 Nisan 2019 Cuma - 08:10
Genç avukatlar bu kez köy okuluna kütüphane için söyleyecek

Meslekleri avukatlık ama aynı zamanda yürekleri toplum yararına faaliyetler için çarpan fişek gibi üç delikanlı. Bu kez köy okullarında fiziki ortamın iyileştirilmesi ve öğrencilere kitap ulaştırılması için sahne alıp söyleyecekler.

Bayram Can Çapar, Hasan Ozan Orpak, Ferhan Altun, Onat Ötnü ve Barış Açıkgöz… İsimlerini sıraladığımız bu gençler hukukçu. Mesleklerini yaparken koltuklarına birer karpuz daha sığdırıyorlar. Bunu yapmalarının gerekçesi ise, sosyal sorumluluk projelerine omuz vermek.

Zaten gruplarının adı da “Suça Sürüklenen Çocuk”… Bazen suça sürüklenen çocuklar için, bazen eğitime destek için söylüyorlar. Bu kez de kütüphane projesine destek için sahne alacaklar. Konser 14 Nisan Pazar günüz saat 17.00’de Şato Garden’da.

Grup üyeleri konserle ilgili “Memleketimizin çocukları yararına, ülkemizin gelecekleri için taş üstüne taş koymak adına PEV Koleji ile birlikte düzenlediğimiz #KöyOkullarınaKütüphane Projemizi gerçekleştirmek için 14 Nisan Pazar günü müzik grubumuz S.S.Ç. ( Suça Sürüklenen Çocuk ) ile sahne alacağız. Tüm bilet gelirleri köy okullarında okumakta olan küçük kardeşlerimize gidecek olan kitapların temini ve fiziki ortamın kurulması yararına bağışlanacaktır. Tüm halkımız davetlidir” açıklamasını yaptı.