Engelli çocuklar Zolan’a sevgiyle sarıldı – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Engelli çocuklar Zolan’a sevgiyle sarıldı

Engelli çocuklar Zolan’a sevgiyle sarıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Ocak 2018 Pazartesi - 21:16Güncelleme: 2 Ocak 2018 Salı - 12:16
Engelli çocuklar Zolan’a sevgiyle sarıldı

Denizli Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Polisevi’nde yeni yıl nedeniyle etkinlik düzenledi. Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, dernek üyesi engelliler ve aileleri katıldı. Engelli çocuklar etkinliğe katılan Başkan Zolan’a bol bol sarıldı, fotoğraf çektirdi.

Gecede konuşan Denizli Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel Karaaslan, engellilere verilen destekleri ve dernek olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Haberin DevamıReklam




Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, hükümetin ve belediye olarak engellilere verdikleri destekleri dile getirdi. Zolan, “Engelli derneklerimizin çalışmalarına destek veriyoruz. Onların mutluluğu, bezlere yetiyor. Engelli ailelerinin bu tür etkinliklerde gecelerde daha çok bir araya gelmesi gerekiyor. Yeni yıl nedeniyle düzenlenen etkinlikte çocuklarımızla, sizlerle olmaktan mutluyum. Sağlıklı yeni bir yıl diliyorum” dedi.

Gecede Sanatçı Hakan Eyiden’de konser verdi. Ayrıca Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Korosu da seslendiği şarkılarla geceye renk kattı.