“Futbolcu ve avcıya yer yok” denilerek, rezervasyonları iptal edildi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. “Futbolcu ve avcıya yer yok” denilerek,...

“Futbolcu ve avcıya yer yok” denilerek, rezervasyonları iptal edildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Ocak 2021 Cuma - 14:03Güncelleme: 29 Ocak 2021 Cuma - 14:10
“Futbolcu ve avcıya yer yok” denilerek, rezervasyonları iptal edildi

Denizli’de ilginç rezervasyon iptali. Futbolcu menajeri Erkan Martin ve futbolcu Çağlayan İrece’nin bir otele yaptırdıkları rezervasyon, bir süre sonra “Yönetim kurulumuzun aldığı karar gereğince futbolcu ve avcıları otelimizde konaklatmıyoruz” mesajıyla iptal edildi.

Bir dönem Denizlispor’da forma giyen futbolcu Ersen Martin’in kardeşi menajer Erkan Martin ile futbolcu Çağlayan İrece, Denizli’de rezervasyon yaptırdıkları otele alınmadılar. Otelin gerekçesi ise ikiliyi şoke etti. Otel yetkilisinden gelen mesajda, “Yönetim kurulumuzun aldığı karar gereğince futbolcu ve avcıları otelimizde konaklatmıyoruz” denildi.

MESAJLA ŞAŞKINA DÖNDÜLER

Yurt dışında menajerlik şirketi bulunan Erkan Martin ile futbolcu Çağlayan İrece, önceki gece geç saatlerde Denizlispor Kulübü yetkilileri ile görüşme yapmak üzere kente geldi. Martin, bu seyahat öncesi kentteki bir otele internet üzerinden rezervasyon yaptırdı. Fakat ikili kısa süre sonra gelen mesajla şoke oldu. Kendisini otel yetkilisi olarak tanıtan kişi, Martin’in cep telefonuna “Bugün için bir rezervasyon oluşturmuşsunuz. Üzülerek iptal etmek zorundayız. Yönetim kurulumuzun aldığı karar gereğince futbolcu ve avcıları otelimizde konaklatmıyoruz. Sizin rezervasyonunuzu görünce yönetim kurulundan dönüş aldım. Yönetim kararı olunca biz de uygulamak durumundayız” mesajını gönderdi. Gelen mesaj sonrasında ikili bir başka otele gitmek zorunda kaldı.

“HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM”

Profesyonel olarak menajerlik yaptığını ve her zaman otellerde konukladığını söyleyen Erkan Martin; “Ben böyle bir şey görmedim. İlk kez böyle bir durum yaşıyorum. Rezervasyon yaptık, iptal ettiklerini söylediler. Mağdur olduk. Belli makamlara şikayette bulundum. Avukatlarımız ile görüştük. Maddi manevi tazminat davası açacağız. Komik bir olay. Futbolcuyu anladım ama avcıyı sorduğumda ‘tarım, hayvancılık’ diye yanıt verdiler. Bu tüm futbol camiasına yapılmış bir harekettir” diye konuştu.

Futbolcu İrece de, yıllardır otellerde konakladıklarını söyleyerek, “İlk kez böyle bir muamele görüyorum. Futbolcular ve avcılar neden ayrımcılığa maruz kalıyor bunu da anlamadım. Yıllardır otellere gittiğimizde hep güler yüzle ağırlandık. Bizlerin de saygısızlığı olmadı. Bu şekilde karşılanmak bizi çok üzdü” ifadelerini kullandı.