Zabıtanın yaşlı kadına yardımı sosyal medyada tartışma yarattı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Zabıtanın yaşlı kadına yardımı sosyal medyada...

Zabıtanın yaşlı kadına yardımı sosyal medyada tartışma yarattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Mart 2018 Pazar - 09:21Güncelleme: 18 Mart 2018 Pazar - 09:22
Zabıtanın yaşlı kadına yardımı sosyal medyada tartışma yarattı

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde zabıta ekibi, yolda asalarıyla gördüğü yaşlı kadını resmi araçla evine bıraktı. Ancak, bu yardımın fotoğraflanması ve fotoğraf karesine Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un da girmesi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde zabıta ekibi, yolda asalarıyla gördüğü yaşlı kadını resmi araçla evine bıraktı. Ancak, bu yardımın fotoğraflanması ve fotoğraf karesine Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un da girmesi sosyal medyada tartışma konusu oldu.aTavaslıların sosyal medyada haberleşme sayfalarından olan Goca Davazlılar’da zabıta ekibinin Ayşe Nine’ye yardımı paylaşıldı. Paylaşımda, “Alkışlar Tavas Zabıta ekiplerine. Yürümekte çok zorlanan yaşlı bir teyzemizi gören zabıta ekipleri, yaşlı teyzemizi ekip otosuna alıp evine (Vakıf) kadar bıraktılar. Bu örnek davranış için zabıta ekiplerimize tebrik ve teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Bu paylaşım hayli ilgi gördü. 373 etkileşim aldı, 13 paylaşım yapıldı. Ama paylaşılan fotoğrafların iki karesinde Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol da yer alıyordu. O fotoğraf kareleri nedeniyle eleştirisel yorumlar geldi. İşte o tartışmaya katılanları yorumları…