Denizli’de siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Denizli’de siyaset ve iş dünyasını buluşturan...

Denizli’de siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Eylül 2020 Pazartesi - 13:44Güncelleme: 14 Eylül 2020 Pazartesi - 14:01
Denizli’de siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve eşi Şadiye Erdoğan, yaşamlarının en mutlu günlerinden birisini yaşadı. Erdoğan’ın kızı Sahra, Emre Biberci ile yaşamını birleştirdi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve eşi Şadiye Erdoğan’ın kızı Sahra, Mualla ve Süleyman Biberci’nin oğulları Emre ile dünya evine girdi. İş ve siyaset dünyasını bir araya getiren törende, genç çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, eski bakanlar Nihat Zeybekci ve Sema Ramazanoğlu, eski Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay, Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, DENİB Hüseyin Memişoğlu ve DTB İbrahim Tefenlili, mutlu anın tanıklarından oldu.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan konuklara teşekkür ederek, duygularını “Bugün çok sevinçli, bir o kadar da heyecanlıyız. Ailecek, evladımızın birinin daha mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kızımız Sahra ile damadımız Emre'nin ömür boyu sürecek bir birlikteliğe evet diyerek hayatlarını birleştirdiği bu özel günümüzde, bizi yalnız bırakmayıp mutluluğumuza mutluluk katan tüm dostlarımıza ve sevenlerimize teşekkür ederiz.” diyerek dile getirdi.