PASVAK hayırseverlerin kurban eti bağışlarını 1.125 aileye ulaştırdı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. PASVAK hayırseverlerin kurban eti bağışlarını 1.125...

PASVAK hayırseverlerin kurban eti bağışlarını 1.125 aileye ulaştırdı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Temmuz 2021 Cumartesi - 12:59Güncelleme: 24 Temmuz 2021 Cumartesi - 13:04
PASVAK hayırseverlerin kurban eti bağışlarını 1.125 aileye ulaştırdı

Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı (PASVAK) Aşevi, hayırseverlerin yaptığı kurban eti bağışlarını ihtiyaç sahibi 1.125 aileye ulaştırdı.

Konuyla ilgili PASVAK’dan yapılan açıklamada, vakfa Kurban Bayramı’nda bol miktarda parça et bağışında bulunulduğu ve bunların hızlı bir organizasyon ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı belirtilerek, şöyle denildi:

“Geçtiğimiz yıl, Pamukkale Kaymakamlığı ve Merkezefendi kaymakamlıkları ile yaptığımız protokoller çerçevesinde, kurban kesemeyen hanelere 5 kilogramlık et paketleri ulaştırılmıştı. Böylece PASVAK’da kaydı olan 425 haneye ilaveten 700 civarında haneye daha ulaşıldı. Geçen senenin verdiği karşılıklı memnuniyet sonucu bu bayramda da aynı organizasyon için bir araya gelindi ve imzalar yenilendi.

Pandemi sürecinde Vefa Çalışma grupları vasıtası ile toplumun kılcal damarlarına giren kaymakamlıklarımız, kimin hangi hanede ve ne halde olduğunu çok iyi öğrendi. Kurban kesemeyen gerçek ihtiyaç sahiplerinin listeleri oluşturuldu. Listedeki evlere ‘Bugün bayram, bugün sevinç günü, bugün paylaşma günü hüzünleri dargınlıkları bir kenara bırakıp mutlu olalım kucaklaşalım’ yazılı et poşetleri bayramın 1.günü hızlı bir şekilde soğuk hava araçları ile ulaştırıldı.

Kurban Bayramı’nın gereği olan paylaşma duygusunu tüm Denizli olarak birlikte yaşadık. PASVAK’a personel ve araç desteği sağlayan Pamukkale Kaymakamımız Hayrettin Balcıoğlu’na ve Merkezefendi Kaymakamımız Adem Uslu’ya teşekkür ederiz.

PASVAK’ı tercih eden ve parça et bağışında bulunan hayırseverlerimizin hayrını Allah kabul etsin teşekkür ederiz. Tüm çabamız hayırseverlerimizin güvenine layık olabilmek ve yapılan bağışları sadece yapılış amacı doğrultusunda kullanmaktır.”