Köpek camiye daldı, cemaat şoke oldu – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Köpek camiye daldı, cemaat şoke oldu

Köpek camiye daldı, cemaat şoke oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Haziran 2021 Çarşamba - 20:05Güncelleme: 23 Haziran 2021 Çarşamba - 20:13
Köpek camiye daldı, cemaat şoke oldu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, namaz saatinde camiye dalan köpek, o anda içeride bulunan cemaati şoke etti.

Çaybaşı Camisi’nde yatsı namazını kılan cemaat, duaya geçtiğinde hayatlarında unutamayacakları bir sürprizle karşılaştı. Sahibinin elinden kaçan buldog cinsi köpek, açık gördüğü caminin kapısından içeri daldı. Bu sırada dua eden yaşlı adam, bir anda yanında beliren köpeği görünce yerinden zıpladı. Neye uğradığını şaşıran yaşlı adam, yaşadığı şoku ancak el kol hareketleriyle ifade edebildi.

Caminin içinde koşturan köpek, caminin içindeki cemaatte büyük tedirginlik yarattı. Dakikalar sonra camiye gelen sahibi, kovalamacanın ardından yakaladığı köpeği dışarıya çıkarırken, cemaatten de özür diledi.

"HEPİMİZ YERİMİZDEN FIRLADIK"

Cami imamı Mustafa Göker, hayatında ilk kez böyle bir manzarayla karşılaştığını söyledi. Göker, “34 yıllık görev hayatımda ilk kez böyle bir hadise başıma geldi. Yatsı namazını kıldık, tam dua edeceğimiz anda davetsiz misafir kapıdan içeriye geldi. Bayağı bir irkildik, hepimiz korktuk. Cemaat olarak ayağa kalktık. Ama bu hiç unutamayacağım hatıralarımdan kalmış oldu. Bir dahaki sefer daha dikkatli olmamız gerektiğine inanıyorum. Ama en çok korkanlar müezzinlik yapan genç yavrularımız oldu. Talebelerimizden birisi köpekten korkuyormuş, o bayağı bir panik yaşadı” dedi.

DENİZLİ (İHA)