Berberden engellilere ücretsiz tıraş hizmeti – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Berberden engellilere ücretsiz tıraş hizmeti

Berberden engellilere ücretsiz tıraş hizmeti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Aralık 2020 Pazartesi - 12:08Güncelleme: 14 Aralık 2020 Pazartesi - 12:23
Berberden engellilere ücretsiz tıraş hizmeti

Denizli'de, 23 yıldır berberlik yapan Ali Oğuz, pandemi sürecinde destek amacıyla engellilere ücretsiz tıraş hizmeti sunuyor.

Merkezefendi’nin Sırakapılar Mahallesi 1586 Sokak’ta faaliyet gösteren Ali Oğuz, herhangi bir beklenti içinde olmadan pandemi döneminde engelli vatandaşların yanında yer almak istediğini belirtti. Oğuz, “Pandemiden dolayı engelli kardeşlerimize yardımcı olmak amaçlı, onlara karşı bir nebze de olsa da yardım edebilmek için günde bir tane saç, sakal, cilt bakımıdır, bunları yapmak istedim. Ücretsiz bir şekilde ve sadece bir teşekkür etmeleri yeterli. Kendi meslektaşlarımda böyle bir şeyler yapmak isterlerse engelli herhangi bir kardeşimize bir nebze de olsa yardım etmek isterlerse sevinirim. Yani sonuçta her şey para demek değil, her şeyi maddiyata bağlamak değil ama ben bu şekilde her gün günde bir tane engelli bir kardeşimize yardım etmek isterim” dedi.

Her şeyin para olmadığını ve yaptığı destekten birçok engelli vatandaşın faydalanmasını istediğini söyleyen Oğuz, “Engelli vatandaşlarımıza herkesin duyarlı olmasını istiyorum. Kendi meslektaşlarımın da aynı şekilde. Günde bir tane saç, sakal tıraşı yapılsa ücretsiz bir şekilde, hiçbir berber arkadaşımıza çok fazla bir etki yapmaz. Sonuçta bu iyilik anlamındadır. Her şey para değildir. Kardeşlerimize, engelli arkadaşlarımıza böyle bir şey yapmaktan da gurur ve onur duyuyorum. Meslektaşlarıma da duyarlı olmasını dilerim” diye konuştu.

DENİZLİ (İHA)