Bedava yemek için sosyal medya grubu kurdular – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Bedava yemek için sosyal medya grubu...

Bedava yemek için sosyal medya grubu kurdular

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Eylül 2023 Pazartesi - 13:02Güncelleme: 4 Eylül 2023 Pazartesi - 13:05
Bedava yemek için sosyal medya grubu kurdular

Denizli’de bedava yemek için sosyal medyada “Mevlüt Bulma Grubu” kurdular. Binlerce takipçisi olan grupta nerede mevlüt olduğu, menüde hangi yemeklerin yer aldığına ilişkin bilgiler paylaşılıyor.

'Denizli Mevlüt Bulma" Grubu sayesinde özellikle gençler nerede mevlüt var kolay yoldan tespit ediyor. Paylaşımlarda nerede yemekli mevlüt olduğu bildirilirken, adres bulmayı kolaşlaştırmak için de konum bilgisine yer veriliyor. Birden fazla yemekli hayır olduğunda da üyeler köfteli ya da tavuklu olan hayır arasında seçim yaparak istediğine gidiyor.

Sıkı takipçisi olduğu grup aracığıyla öğrendiği mevlütte karnını doyuran Mustafa Göken, "Buraya sosyal medyadaki Mevlüt Bulma Grubu’ndan geldim. Yemeğimizi yiyelim dedik. Mevlüt yapanlardan Allah razı olsun. Bizim için de iyi oldu. Olabildiğince gruptan faydalanmaya çalışıyoruz. Yani genç olduğumuz için de bizim için iyi oluyor. Dışarıdan yemekten daha iyi oluyor" dedi.

Yemekli etkinlikten grup sayesinde bilgi alan Bayram Tekin da "Burayı sosyal medya aracılığıyla buldum. Karnım açtı, tesadüf de yakındı. Hem hayırlı olsun diyeyim, hem de karnımı doyurayım diye geldim. Çok güzel bir platform. Kim yaptıysa, kim bulduysa güzel olmuş. Yani aç olanlar karnını bu sayede doyuruyor. Dışarıda bir sürü aç insan var. Hiç olmazsa böyle yerlerde, bu platformu kullanarak karınlarını doyurabilirler. Paylaşmak güzeldir. Bunu yapan düğün sahibi de olsa sünnet sahibi de olsa sonuç olarak paylaşıyor. Sofrasını bizlerle paylaşıyor. Sokaktaki insanlarla paylaşıyor. Eşiyle, dostuyla paylaşıyor. Güzel bir şey yani. Teşekkür ediyorum kendisine" ifadelerini kullandı.

"HAYIR SOFRAMIZ HERKESE AÇIK"

Grubun kurulmasından büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Mehmet Ali Gümüş ise, "Bugün oğlumun sünnet düğününü gerçekleştiriyoruz. Sosyal medya platformunda yapılan güzel çalışmayı duydum, çok beğendim. Grup sayesinde bugün tanımadığımız dostlarımız, kardeşlerimiz geldi. Yemeğimiz onlara da nasip oldu. Zaten bu bir hayır. Soframız herkese açık" diye konuştu.

DENİZLİ (İHA)