Menderes Tekstil’in sahibi ünlü iş insanı Akça’nın eşi 50 milyon TL tazminat istiyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Menderes Tekstil’in sahibi ünlü iş insanı...

Menderes Tekstil’in sahibi ünlü iş insanı Akça’nın eşi 50 milyon TL tazminat istiyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Nisan 2021 Cumartesi - 18:15Güncelleme: 25 Nisan 2021 Pazar - 04:38
Menderes Tekstil’in sahibi ünlü iş insanı Akça’nın eşi 50 milyon TL tazminat istiyor

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde üretim yapan Menderes Tekstil’in sahibi ünlü iş insanı Rıza Akça’nın boşanma aşamasında olduğu eşi Kudret Akça, aldatıldığını öne sürerek, 50 milyon lira tazminat ile aylık 200 bin lira nafaka istedi.

Denizli’deki Menderes Tekstil’in yanı sıra kuru meyve, enerji, araç muayene ve seracılık gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren Akça Holding’in Yönetim kurulu Başkanı Rıza Akça, bu kez boşanma davasıyla gündeme geldi. Ünlü iş insanı Akça’nın devam eden boşanma davasında eşi Kudret Akça, aldatıldığını öne sürerek, dava dosyasına yeni belgeler sundu.

Cemiyet hayatında gün geçmiyor ki çok konuşulacak bir boşanma davası daha gündeme gelmesin... Bu davalardan biri de Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça'ya ait. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Akça'nın 40 yıllık eşi Kudret Akça'nın İzmir 15. Aile Mahkemesi'ne açtığı dava aslında çok yeni değil. 2017 yılından beri süren boşanma davasına yeni eklenen deliller duyanları şoke edecek cinsten...

Kudret Akça, eşinin haysiyetsiz bir yaşam sürdüğünü öne sürerek açtığı davaya Hilton Oteli'ndeki kayıtları da sundu ve eşi Rıza Akça'nın konakladığı odada Anna Bukina ve Katsiary Chytaya isimli kadınlarla beraber kaldığını belgeledi.

Kudret Akça, ayrıca eşi Rıza Akça'nın mesajlarını da dava dosyasına ekletti. Kayıtlarda Akça'ya "Uygun mu bu kız?" diye mesaj atan kadının, aynı zamanda hem sevgilisi olduğu hem de davalıya başka kadınlar ayarladığı, ayrıca Akça'ya "Canım aramışsın uçaktaydım, şimdi indim. Bizde bir problem yok, kaçta dersen gelicez" şeklinde mesajları da gönderdiği belirtildi. Ayrıca Akça'nın dava dosyasına başka kadınlarla cinsel içerikli mesajları da belgeleriyle sunuldu.

Eşinin diğer yandan şirket adına ipotekli olan oturduğu evle ilgili de kendisine büyük mağduriyet yaşattığını öne süren Kudret Akça, 3 çocuğunun babası Rıza Akça'dan aylık 200 bin TL tedbir nafakası ile 50 milyon maddi tazminat talebinde bulundu.