Denizli bu düğünde buluştu – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Denizli bu düğünde buluştu

Denizli bu düğünde buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Aralık 2017 Cumartesi - 18:40Güncelleme: 2 Aralık 2017 Cumartesi - 18:40
Denizli bu düğünde buluştu

Denizli iş ve siyaset dünyasını buluşturan düğün. Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın oğlu Oğuzhan Atakan’ın Emer Ailesi’nin kızı Nevres ile yaşamını birleştirdiği nikah töreni yoğun bir katılımla yapıldı.

Şadiye ve Uğur Erdoğan çitinin oğulları Oğuz Atakan ile Gülay ve Cengiz Emer çiftinin kızları Nevres, bir ömür boyu sürecek beraberlik için imza attılar. Genç çiftin nikah töreni, Kayalar Düğün Salonu’nda çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı. Törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan, oda başkanları, siyasi partilerin başkanları, belediye başkanları ve işadamları nikah törenine renk kattı.

NİKAHI ZOLAN KIYDI

Çok sayıda şahidin olduğu nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Genç çift, tanıkların ve konukların huzurunda, bir yastığa baş koymak ve iyi günde de zor günde de birlikte olmak üzere “evet” diyerek, mutlu bir geleceğe imza attı.

EN MUTLU GÜNLERİNİ YAŞADILAR

Şadiye ve Uğur Erdoğan ile Gülay ve Cengiz Emer de yaşamlarının en mutlu günlerini yaşadılar. Davetlileri düğün salonunun giriş kapısında karşılayan ve tek tek “hoş geldiniz” diyen DTO Başkanı Erdoğan, konuklarına rahat ettirebilmek için ne gerekiyorsa yaptı.