Demir, Alanya’dan şalvar getirtip hediye etti – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Demir, Alanya’dan şalvar getirtip hediye etti

Demir, Alanya’dan şalvar getirtip hediye etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ağustos 2019 Pazartesi - 19:31Güncelleme: 5 Ağustos 2019 Pazartesi - 19:31
Demir, Alanya’dan şalvar getirtip hediye etti

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Çivrilli Kemal Bayram’ın “şalvar” isteğini geri çevirmedi. Demir, Alanya’dan getirttiği şalvarı, Bayram’a hediye etti.

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Çivril ziyaretinde yanına gelen Kemal Bayram’ın “Yörük kültürünü seviyorum. Alanya’da bu kültürün çok farklı yeri var. Bana Alanya yörük şalvarı hediye eder misiniz” dedi. Demir de bunu sağlama sözünü verdi.

Verdiği sözü yerine getiren Demir, Kemal Bayram’ı makamına davet ederek Alanya yörük şalvarını verdi. Demir, “Şeyh Edebali, Osman Gazi’ye vasiyetinde ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ diye seslenmiş. Yedi iklime hükmeden kudret bu anlayış ve ahlakla filizlenmiş, ulu bir çınara dönüşmüştür. Zira gönül kazanmak, gönüllere girmek her şeyden öncelikli görülmüştür. Esasında yörük kültürünün özü, nüvesi budur. Bu minvalden hareketle bizler bu güzide vatanın da bu mümtaz halkın da değerini çok iyi biliyoruz. Verdiğiniz muhterem ve müstesna desteğe layık olabilmek için insanüstü bir gayretle görevimizi ifa ediyoruz. Bizler görevlerimizin başındayken halka hizmetin hakka hizmet olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Mevkilerin ve makamların geçici, esas olanın gök kubbede hoş bir seda bırakmak olduğunu biliyoruz. Denizli Emniyet Müdürü olarak makamı bir kenara bırakıp herkesin devletin memuru olduğu bilinciyle hareket ediyor bu doğrultuda çalışmaya gayret ediyoruz. Bizde bu can oldukça ‘bu dünyada fazilet diye bir şey kalmamış da’ dedirtmeyiz, Dünyada ahde vefa kalmamış da dedirtmeyiz” diye konuştu.

İsteğinin yerine gelmesiyle mutlu olan Bayram ise, “Sayın Müdürümüzün hediyesi karşısında duygulanmamak elde değil. Sağ olsunlar bizlere değerli olduğumuzu bir kez daha hissettirdiler. Kendisine hediyelerinden ve bize verdiği değerdendolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.