CHP’den 12. Dönem Denizli Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) görev yapan Dr İsmail Hakkı Ertan’ın cenazesi toprağa verildi.
27 Mayıs darbesinin ardından 1961 yılında yapılan ilk genel seçimde CHP’den milletvekili seçilen İsmail Hakkı Ertan, geçirdiği rahatsızlığa bağlı olarak yaşamını yitirmişti.
Esmi milletvekili Ertan için memleketi Tavas’ta cenaze töreni düzenlendi. Mestanağa Camisi’ndeki cenaze törenine Ertan’ın ailesi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Tavas Kaymakamı İsmail Demir, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ve vatandaşlar katıldı.
Ertan’ın cenazesi, Mestanağa Camisi’nde kılınan namazın ardından Tavas Mezarlığı’nda toprağa verildi.
DENİZLİ (İHA)