Bodrum’daki Denizlililerden deprem paylaşımları – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Bodrum’daki Denizlililerden deprem paylaşımları

Bodrum’daki Denizlililerden deprem paylaşımları

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Temmuz 2017 Cuma - 09:11Güncelleme: 21 Temmuz 2017 Cuma - 09:11
Bodrum’daki Denizlililerden deprem paylaşımları

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nce merkez üssü Gökova Körfezi ve büyüklüğü önce 6.2 olarak açıklanan, daha sonra 6.5 olarak revize edilen depreme Bodrum’da yakalanan Denizlililer vardı. Onlar ilk fırsatta iyi oldukları bilgisini, sonra da “çok sallandık” ifadesinin yer aldığı paylaşımları yaptı.

Ege Bölgesi, gece yarısı merkez üssü Gökova Körfezi olan şiddetli depremle sarsıldı. Muğla’dan İzmir’e, Denizli’den Manisa’ya geniş bir alanda hissedilen 6.5 büyüklüğündeki depremi, tatil için bulundukları Bodrum’da yaşayan Denizlililer de vardı.

Deprem gerçeğiyle tatil sırasında bir kez daha yüz yüze gelen Denizlililer, telefon ve internet bağlantılarının normale dönmesiyle yakınlarına “iyiyiz” bilgisini verdi. İş kadını Bilge Sivri Başöz, paylaşımında “Bodrum'da çok sallandık. Çoktan beri bu kadar şiddetli bir deprem yaşamamıştım. Hala da sallanmaya devam ediyoruz. Herkese geçmiş olsun” dedi.

Denizli Barosu’nun deneyimli avukatlarından Ali Koyuncu da depremi tatil sırasında yaşayanlardan oldu. Koyuncu, “Turgut Reisteyiz, çok sallandı. Arabada hissediyorum. Biz Kos Adası'nın karşısındayız. Ambulans falan geçti” ifadelerini kullandı.