Bakan Pakdemirli’den Sabiha Nine’ye ‘çok değerlisin’ mesajı – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Bakan Pakdemirli’den Sabiha Nine’ye ‘çok değerlisin’...

Bakan Pakdemirli’den Sabiha Nine’ye ‘çok değerlisin’ mesajı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Nisan 2019 Cumartesi - 12:17Güncelleme: 6 Nisan 2019 Cumartesi - 12:17
Bakan Pakdemirli’den Sabiha Nine’ye ‘çok değerlisin’ mesajı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, geçim kaynağı ineğinin uçuruma düşüp ölmesinin ardından başında gözyaşı döken 70 yaşındaki Sabiha Özel’in üzüntüsü sevince dönüştü. Sabiha Nine’ye önce buzağılı bir inek gönderen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, görüntülü konuşmayla da üzüntüsünü paylaştı.

Türkiye dünden bu yana Altındereli Sabiha Nine’yi konuşuyor. Uçuruma düşerek ölen ineğinin başında diz çöküp, “senin yavruna nasıl bakarız” diye gözyaşı döken Sabiha Özen’e Tarım ve Orman Bakanlığı ile hayırseverler yardım elini uzattı.

Gözyaşlarına boğulan Sabiha Nine’den etkilenen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, talimatla buzağılı bir ineğin verilmesini sağladı. Ardından cep telefonuyla yaşlı kadını görüntülü olarak arayıp konuştu. Pakdemirli, “Her daim yanındayız. Talimat verdim, gereken yapıldı. Bizler yanınızdayız, hayırseverler yanınızda. Ellerinden öpüyorum” dedi.

Haberin DevamıReklam




İneği öldüğünde üzüntü gözyaşları döken, bakanlık ve hayırseverlerin sahiplenmesiyle yüzü gülen Sabiha Nine de teşekkür etti.

“GÖZYAŞLARIN HAZİNEDEN DEĞERLİ” MESAJI

Bu arada, Bakan Bekir Pakdemirli, sosyal medyadan “Sabiha Ninem; sen üzülme, bizler yanındayız… Sizlerin varlığıyla bu devlet var, bizler varız. Senin bir damla gözyaşın tüm hazinelerden daha değerlidir. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ellerinden öpüyorum” paylaşımını yaptı.