“Hey gidi günler hey” diyerek 20’li yaş fotoğraflarını paylaştılar – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. “Hey gidi günler hey” diyerek 20’li...

“Hey gidi günler hey” diyerek 20’li yaş fotoğraflarını paylaştılar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Mayıs 2021 Çarşamba - 12:42Güncelleme: 5 Mayıs 2021 Çarşamba - 15:38
“Hey gidi günler hey” diyerek 20’li yaş fotoğraflarını paylaştılar

Bugünlerde sosyal medyada “#20yaşchallenge” akımı yaşanıyor. Gençlik yıllarına ait “hey gidi günler hey” notuyla paylaşılan fotoğraflar oldukça beğeni topluyor.

Facebook ve Instagram’da birkaç gündür “#20yaşchallenge” hashtag’i ile fotoğraflar paylaşılıyor. Daha çok 40 ve üzeri yaştakiler, biraz da özlemle yad ettiği yılların fotoğraflarını çeşitli notlar düşerek paylaşıyorlar. D20HABER.COM, o fotoğraflardan bazılarını okurları için derledi. İşte o fotoğraflar…

İş kadını Bilge Sivri Başöz, eşi Mehmet Başöz ile yıllar öncesinin fotoğrafını “Zaman aksa gitse de...” notuyla paylaştı.

Başöz, yaz tatilinde sahil kıyısında çekilen tekli fotoğrafını da sosyal medya sayfasından paylaştı.

İş insanı Ahmet Yavuzçehre, eşi Pınar Savaş Yavuzçehre ile birlikte yıllar öncesine uzanan fotoğrafıyla zaman makinesinin yarattığı değişimini ortaya koydu.

Prof Dr Ahmet Sınav, sosyal medya hesabında “Biz de uyalım modaya bakalım” notuyla GATA’dan öğrencilik yıllarına ait fotoğrafa yer verdi.

 

Denizli İl Sağlık Müdürü Dr Berna Öztürk, gençlik fotoğrafını “#20liyaslarchallenge” notuyla sayfasında yayınladı.

Şiir Otel’in sahibi iş insanı Esat Bozbıyık da “çakı gibi” yorumları yapılan fotoğrafıyla dikkati çekti.

 

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, paylaşımında “21 yaşındayım, çiçeği burnunda bir eczacı. Hey gidi günler hey” ifadelerini kullandı.

Emekliliğin keyfini süren gazeteci Muzaffer Kartal, fotoğrafını “20'li yaşlar kervanındayım... Umutlarıma çiçekler ektiğim yıllar!..” notuyla paylaştı.

 

Gazeteci Ayşe Arman ise gençlik fotoğrafı olarak Susurluk kazasında kamyonu kullanan Denizlili Hasan Gökçe ile olan görsele yer verdi paylaşımında.

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kulak Burun Boğaz Abd Öğretim Üyesi Prof Dr Bülent Topuz da gençlik yılları fotoğrafını paylaşanlardan oldu.

Denizli’de bir dönem DETİ ile tiyatro oyunlarında rol alan, şimdilerde sanat yaşamını İstanbul’da sürdüren Serdar Bordanacı da gençlik fotoğrafını paylaşanlardan oldu.