Denizli’den 9 firari FETÖ üyesinin mal varlığı donduruldu – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. FETÖ-PDY
  6. /
  7. Denizli’den 9 firari FETÖ üyesinin mal...

Denizli’den 9 firari FETÖ üyesinin mal varlığı donduruldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Nisan 2021 Çarşamba - 10:05Güncelleme: 8 Nisan 2021 Perşembe - 21:53
Denizli’den 9 firari FETÖ üyesinin mal varlığı donduruldu

Fekullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ), hain darbe girişimi sonrası kaçan ve yurda dönmeleri çağrılarına yanıt vermeyen Denizli’den 9 kişinin mal varlıkları donduruldu. Mal varlıkları dondurulanlar arasında örgütün üst düzey yöneticileri ile sözde Denizli imamı Süleyman Deşdemir de bulunuyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığının Resmi Gazete’de yer alan karara göre, FETÖ/PDY üyesi kişinin 9 kişinin Türkiye’deki malvarlıkları donduruldu. Hain darbe girişimi sonrası yurt dışına kaçtıkları belirlenen ve yurda dönmeleri için yapılan çağrılara yanıt vermeyen Ahmet Kara, Güngör Aydemir, Hüseyin Avni Göngören, İsmail Büyükçelebi, Mehmet Ali Büyükçelebi, Mustafa Muhammet Günay, Necdet İçel, Süleyman Deşdemir ve Şerafettin Küççükoğlu’nun mal varlıkları donduruldu.

Mal varlıkları dondurulan İsmail Büyükçelebi, Mehmet Ali Büyükçelebi, Ahmet Kara ve Mustafa Muhammet Günay’ın örgütün üst düzey yöneticilerinden olduğu, Süleyman Deşdemir’in ise sözde Denizli imamı olarak görev yaptığı açılan çeşitli davaların iddianamelerinde yer almıştı.