Zincirleme kazalar Denizli-Antalya karayolunu savaş alanına çevirdi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Zincirleme kazalar Denizli-Antalya karayolunu savaş alanına...

Zincirleme kazalar Denizli-Antalya karayolunu savaş alanına çevirdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ağustos 2017 Cumartesi - 01:05Güncelleme: 5 Ağustos 2017 Cumartesi - 01:05
Zincirleme kazalar Denizli-Antalya karayolunu savaş alanına çevirdi

Denizli-Antalya karayolunda, yağmurla birlikte art arda kazalar yaşandı. Midibüs ve kamyon devrildi, TIR jandarma ve polis araçlarına çarptı. Çarpışma ve yardım seslerinin birbirine karıştığı kazalarda çok sayıda yaralının olduğu ve birçok aracın hasar gördüğü bildiriliyor.

Akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak yağmur, beraberinde trafik kazalarını da getirdi. Kazaların yoğun olarak yaşandığı güzergah, Denizli-Antalya karayolu oldu. Serinhisar yakınlarında yağışın kayganlaştırdığı yolda, Acıpayam Belediyesi’ne ait midibüs devrildi, kazada sürücü Erol Değirmenci hayatını kaybetti, oğlu Eren Değirmenci yaralandı.

Aynı güzergahta birbirine yakın zincirleme kazalar da meydana geldi. Bunlardan birisinde iddiaya göre, Z.L.’nin kullandığı 35 TPV 73 plakalı TIR, kazalara müdahale için gelen park halindeki jandarma ve polis araçlarına çarptı. Bu kazlarda polis ve jandarma erinin de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulanslar ile hastanelere taşınırken, kaza sonrası olay yerinden kaçan TIR sürücüsü Z.L. Acıpayam’da yakalandı. Kazalarla ilgili soruşturmaya da başlandı.