“Yaşamayı beceremedim” mektubu bırakıp intihar etti – D20Haber
18.05.2024, Cumartesi
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. “Yaşamayı beceremedim” mektubu bırakıp intihar etti

“Yaşamayı beceremedim” mektubu bırakıp intihar etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mayıs 2021 Perşembe - 11:39Güncelleme: 27 Mayıs 2021 Perşembe - 11:45
“Yaşamayı beceremedim” mektubu bırakıp intihar etti

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, 23 yaşındaki acil tıp teknisyeni, “yaşamayı beceremedim, özür dilerim yoruldum” sözlerinin yer aldığı mektup bırakarak yaşamına son verdi.

Olay ilçenin Saraylar Mahallesi’nde meydana geldi. Demirciler Caddesi’ndeki Havuzlu Çarşı İşhanı esnafı, bu sabah iş yerine geldiğinde şok yaşadı. İşhanına gelen esnaf, yerde hareketsiz halde yatan bir kişiyi gördü. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilerek yardım istendi. Ancak, olay yerine gelen sağlık ekibi, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde acil tıp teknisyeni olarak görev yapan Ömer Çeliktaş’ın öldüğünü belirledi.

Olay yerinde ilaç enjekte etmeye yarayan aparatların bulunduğu bildirilirken, cenaze otopsi yapılmak üzere PAÜ Hastanesindeki Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Haberin DevamıReklam




MEKTUP BIRAKTI

Öte yandan, genç yaşta intiharı seçen Ömer Çeliktaş’ın bıraktığı bildirilen bir mektup bulundu. Mektupta özetle “Bu olaydan kimse sorumlu değildir. Kendi özgür irademle yapmış olduğum bir şeydir. Bunu yapmadan önce çok düşündüm. Hatta daha önce de yapmak istedim ama yapamadım. Şimdi görüyorum ki, ben bu hayatı yaşamayı beceremedim. Nereye elimi atsam kuruttum. Ailem ve çevremdeki herkese zarar verdim. Artık bu şekilde yaşamak istemiyorum. Bugüne kadar hep bir umut vardı bir şeyleri düzeltmek için ama olmuyor her şey tersine gidiyor. Anne-baba sakın üzülmeyin olur mu, sakın bana kızmayın olur mu. Hepimizi çok seviyorum” ifadeleri yer aldı.