Sosyal medyadan restleştiler – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Sosyal medyadan restleştiler

Sosyal medyadan restleştiler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Mayıs 2017 Perşembe - 00:10Güncelleme: 25 Mayıs 2017 Perşembe - 00:10
Sosyal medyadan restleştiler

Çivril Atasay Kamer Meslek Yükseokulu’ndaki kavganın ardından sosyal medya üzerinden retleşen grupların yeniden karşı karşıya gelmelerine izin verilmedi. Geniş güvenlik önlemleri alan polis, okul çevresinde kuş uçurtmadı.

Hafta başında Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’nda, 6 kişinin yaralandığı ve 17 kişinin gözaltına altına alındığı kavga sonrası sosyal medya üzerinden restleşen grupların yeniden kavga çıkarma girişimlerini polis engelledi.

Yaşanan kavga olayından sonra sosyal medya üzerinden sözlü atışmaya devam eden gruplar, bugün saat 15.00 de Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu önünde buluşmak istedi. Sosyal hesapları takip altına alan polis, okulun önünde toplanan iki gruba müdahale ederek olası bir kavgayı önledi.

Sosyal medyadan restleştiler

Yaklaşık 50 kişilik grubu dağıtan polis, okul önünde ve araçlarda arama yaptı. Okul önünde toplanan gruptakilerin üzerinde yapılan aramada Ç.Ö üzerinden iki ekmek bıçağı çıktı. Ç.Ö. gözaltına alınarak Çivril Polis Merkezi’ne götürülürken, polis her iki grubu da dağıttı. Ç.Ö. nün sağlık kontrolünden sonra ifadesi alınarak mahkemeye sevk edileceği ifade edildi.

Yaklaşık 2 saat okul önünde uygulama yapan ve okulun bulunduğu caddeyi abluka altına alan Çivril Emniyet Müdürlüğü ekiplerine, Çivril Jandarma komutanlığına bağlı asayiş timleri de destek verdi.

KAYNAK: YEŞİL ÇİVRİL