Serinhisar’daki cinayetle ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Serinhisar’daki cinayetle ilgili 3 kişi daha...

Serinhisar’daki cinayetle ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Ağustos 2023 Cuma - 11:07Güncelleme: 12 Ağustos 2023 Cumartesi - 13:06
Serinhisar’daki cinayetle ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde, 25 yaşındaki Kemal Akköse’nin öldürülmesiyle ilgili olarak, geçen yıl kuyu cinayetinde ölen gencin babasının ardından annesi ve 2 amcası gözaltına alındı.

• TIKLAYIN | Silahlı saldırıda 1 kişi öldü

• TIKLAYIN | Anne-baba intikam amacıyla cinayetten tutuklandı

Aşağı Mahalle'de dün meydana gelen olayda, bir leblebicide çalışan Kemal Akköse, işe gitmek için otomobiline binerken silahlı saldırıya uğramış, vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden genç hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili soruşturma kapsamında geçen yıl öldürülen H.A.’nın babası dün gözaltına alınmıştı. Cinayeti çok yönlü olarak araştıran emniyet ekipleri, olaydan saatler önce “Söz intikamını alacağım kuzum” ve “Biz bize yapılanı unutmayız” şeklinde paylaşım yapan anne A.K. ile H.A.’nın amcaları İ.A. ve B.A.’yı gözaltına aldı.

Gözaltındaki şüphelilerin ifade işlemlerinin devam ettiği, ailenin diğer fertlerinin ise tedbir amaçlı koruma altına alındıkları öğrenildi.

Öldürülen Kemal Akköse'nin, geçen yıl 12 Haziran'da aynı ilçede H.A. (19) ve İsmail Yalçın'ın (17) tüfekle öldürülüp cesetlerinin su kuyusuna atılması olayıyla ilgili tutuklanan ve suçunu itiraf eden Mustafa Akköse'nin (34) kardeşi olduğu öğrenilmişti.