Saldırganın eşi de öldü – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Saldırganın eşi de öldü

Saldırganın eşi de öldü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Haziran 2017 Cuma - 16:50Güncelleme: 2 Haziran 2017 Cuma - 16:50
Saldırganın eşi de öldü

Denizli Adalet Sarayı’nda bugün yaşanan silahlı saldırı olayında ölü sayısı üçe yükseldi. Saldırganın eşi Şengül Sezgince, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli Adalet Sarayı’nda öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Kemal Sezgince, boşanma davasından çıkan eşi, baldızı ve baldızının sevgilisinin üzerine kurşun yağdırmış, olayda baldızı Fadime Boz olay yerinde, baldızının erkek arkadaşı Ali Avcu ise kaldırıldığı hastanede ölmüştü.

Bu saldırıda ağır yaralanan ve Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şengül Sezgince de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Şengül Sezgince’nin de yaşamını yitirmesiyle bu saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı üçe yükselmiş oldu.

Haberin DevamıReklam




CEZAEVİNDE HIRİSTİYAN OLMUŞ

K.S., 1988 yılında Dokuzkavaklar Mahallesi’nde bıçaklanarak öldürülen Hüseyin Mintaş cinayetinin katil zanlısı olarak tutuklanmış, Denizli Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmıştı. Davada Hüseyin Mintaş’ı öldürmediğini, bir gün şaka yaptığı ilk eşi tarafından ihbar edildiğini söyleyen K.S. iki yıl kaldığı Denizli Kapalı Cezaevi’nde kalmıştı.

Cezaevinden kiliseye mektup yazan K.S., özel izinle gelen kilise yetkilileri tarafından yapılan törenle din değiştirip, Hıristiyan olmuştu. K.S.’ye kilise tarafından avukat tutulmuş ve maddi destek de verilmişti. Suçsuz bulunarak tahliye edilen K.S.’nin daha sonra tekrar Müslümanlığa döndüğü öğrenildi.