Polisten torba evi operasyonu – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Polisten torba evi operasyonu

Polisten torba evi operasyonu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Nisan 2017 Pazartesi - 10:20Güncelleme: 17 Nisan 2017 Pazartesi - 10:20
Polisten torba evi operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen “torba evi” operasyonunda 21 kişi yakalandı. Bunlardan 5’i tutuklanarak cezaevine konuldu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü narkotik ekiplerince, uyuşturucu ticareti yapan ve nakil eden şahısların tespitine ve yakalanmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların torba evi olarak kullandıkları ikametler tespit edildi.

Harekete geçen ekipler, önce buralardan uyuşturucu madde satın aldıkları belirlenen kişileri kıskıvrak yakalandı. Ardından da torba evlerine yönelik operasyon için düğmeye basıldı. Ekipler tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, torba evlerin eş zamanlı baskınlar düzenlendi ve buralardaki şüpheli şahıslar yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Torba evlerinde yapılan aramalar sonucu yaklaşık 300 gram esrar maddesi, 36 gram eroin maddesi ve 21 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Operasyonlar sonucunda uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan 21 şüpheli şahıs yakalandı. Bunlardan 5’i çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.