PAÜ öğrencisi trafik kazasında can verdi – D20Haber
13.05.2025, Salı
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. PAÜ öğrencisi trafik kazasında can verdi

PAÜ öğrencisi trafik kazasında can verdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Eylül 2018 Perşembe - 13:11Güncelleme: 13 Eylül 2018 Perşembe - 15:21
PAÜ öğrencisi trafik kazasında can verdi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, içinde bulunduğu otomobilden dışarıya fırlayan üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Safiye Şahin yaşamını yitirdi.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Safiye Şahin’i trafik canavarı genç yaşta ailesinden ve sevenlerinden koparıp aldı. Kaza, Denizli-Antalya karayolunun Şahin Tepesi mevkisinde meydana geldi.

Mustafa Çakır yönetimindeki 35 AE 6105 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki beton bariyerlere çarptı. Kazada sürücü Çakır ve otomobildeki Safiye Şahan yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Şahan, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Haberin DevamıReklam




ARKADAŞLARINDAN PAYLAŞIMLAR

Öte yandan Safiye Şahin’in ölüm haberini alan arkadaşları sosyal medya hesabındaki sayfasında “Nolur şaka olsun. Özlem ben hayattayım de yine trolleyelim birbirimizi. Ama nolur şaka olsun. Gitme nolur. Ayrılıklar çok zamansız, çok acıtır insanın canını. Sabır istersin, dua edersin. Bize de dua etmekten başka bi seçenek bırakmadın. Sen melek olmayı seçtin. Nurlar içinde uyu, mekanın cennet olsun kardeşim” ifadelerinin yer aldığı paylaşımlar yaptı.