Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’ndeki bir okulun bahçesinde meydana gelen patlamada, temizlik yapan görevli yaralandı. Patlamaya konfeti tüpünün neden olduğu bildirildi.
Merkezefendi’nin Yenişehir Mahallesi’ndeki bir okulda görevle 40 yaşındaki B.K., okul bahçesine ağaçlardan dökülen yaprakları tırmıkla temizlemeye başladı. Bu sırada bir patlama meydana geldi ve yaprakların arasından çıkan cisim yüzüne çarptı.
Diğer görevliler, patlama sesinin geldiği yere koştuğunda B.K.’nin yaralandığını gördü ve hemen 112’den yardım istedi. Okula sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Sağlık ekibi, B.K.’yi ilk müdahalenin ardından hastaneye götürdü.
Polis ekipleri ise, patlamanın meydana geldiği alanda güvenlik şeridi oluşturdu. Yapılan incelemede, patlamanın yaprakların arasındaki konfeti tüpünden kaynaklandığı belirlendi.