Mola verdiler, döndüklerinde ölü buldular – D20Haber
22.06.2025, Pazar
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Mola verdiler, döndüklerinde ölü buldular

Mola verdiler, döndüklerinde ölü buldular

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Ekim 2017 Salı - 15:37Güncelleme: 24 Ekim 2017 Salı - 15:37
Mola verdiler, döndüklerinde ölü buldular

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde 1 kişi çalışma sırasında verilen molanın ardından ölü bulundu. Cumhuriyet savcısı, ölümü şüpheli buldu ve 67 yaşındaki Ali Bodur’un cenazesi otopsi için hastaneye kaldırıldı.

Antalya’dan ağaç kesimi yapmak üzere Çivril’in Yuvaköy Mahallesi’ne gelen Ali Bodur, arkadaşlarıyla birlikte öğleye kadar çalıştı. Öğle yemeği ve dinlenme molasının ardından uyumak istediğini söyleyerek park ettikleri kamyona giden Bodur, bir daha geri dönmedi.

Haberin DevamıReklam




Arkadaşları yanına gidip kamyonun kapısını açtıklarında hareketsiz yatarken buldu. Seslenmelerine karşın bir yanıt alamayınca 1112’ye haber verdiler. Gelen sağlık ekibi Bodur’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Bunun üzerine Cumhuriyet Savcılığına bilgi verildi ve savcının ölümü şüpheli bulması üzerine cenaze Çivril Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Buradan da İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği bildirildi.