Manisa’daki feci kazada Denizlili aileden 3 kişi öldü – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Manisa’daki feci kazada Denizlili aileden 3...

Manisa’daki feci kazada Denizlili aileden 3 kişi öldü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Şubat 2021 Cumartesi - 20:13Güncelleme: 7 Şubat 2021 Pazar - 11:55
Manisa’daki feci kazada Denizlili aileden 3 kişi öldü

Manisa’da meydana gelen feci kazada Vurmaz Ailesi’nin 3 ferdi hayatını kaybetti. Kazada ölen anne, baba ve bir çocuğun cenazeleri yarın Denizli’de toprağa verilecek.

Kaza, Alaşehir ilçesinde meydana geldi. Mustafa Vurmaz’ın kullandığı 07 BFJ89 plakalı otomobil, aynı yönde giden Mustafa K. yönetimindeki iş makinesine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, kazayı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ile 112 Acil Servis ve Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sürücü Mustafa Vurmaz ile eşi Sibel Vurmaz’ın cansız bedenleri araç içinden çıkarılırken, çocukları 8 yaşındaki Ege Tuna Vurmaz ve 12 yaşındaki Ezgi Tuna Vurmaz ağır yaralı olarak Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradan Salihli Devlet Hastanesine sevk edilen Ege Tuna Vurmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CENAZELER DENİZLİ GETİRİLDİ

Trafik kazasında ölen Mustafa Vurmaz, eşi Sibel Vurmaz ile 8 yaşındaki oğlu Ege Tuna Vurmaz'ın cenazeleri yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumundan alınarak, helallik için memleketleri Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Tırazlar Mahallesi'ne getirildi. Yapılan duaların ardından cenazeler defnedilmek üzere Denizli'ye getirildi. Mustafa, Sibel ve Ege Tuna Vurmaz’ın cenazeleri pazartesi günü öğle vakti Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verilecek.