Kız kaçırma girişimi öncesi plakayı sökmüşler – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kız kaçırma girişimi öncesi plakayı sökmüşler

Kız kaçırma girişimi öncesi plakayı sökmüşler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 20:49Güncelleme: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 20:49
Kız kaçırma girişimi öncesi plakayı sökmüşler

Pamukkale’nin Çamlaraltı Mahallesi’nde, üniversite öğrencisi genç kızları kaçırmak isteyen Cem K.'nın (24) ile Oktay K.’nın (24) yakalanmamak için bu olaydan önce bindikleri otomobilin plakalarını söktükleri belirlendi.

Çamlaraltı Mahallesi’nde, geçtiğimiz pazar günü meydana gelen olayda, iddiaya göre, Cem. K. ve Oktay K., önce 6005 sokakta önce G.T.’yi zorla otomobile bindirmek istemiş, karate eğitimi alan G.T.’nin tekmeyle karşılık vermesi üzerine uzaklaşmışlar, kısa bir süre sonra da bu kez 6038 sokakta S.Ş’yi kaçırmak istemiş, genç kızın çığlık atarak yardım istemesi ve çevredekilerin yardıma koşmasıyla otomobile binerek kaçmışlardı.

Bu olayı aydınlatmak üzere Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde özel ekip oluşturulmuş, çevredeki güvenlik kameralarından elde edilen 100 kamera kaydını tek tek inceleyen ekip, kamera kayıtlarından tespit edilen aynı marka ve model otomobilleri incelemeye alarak sonuca ulaşmıştı.

Kaçırma olayına karışan aracın 07 CFT 38 plakalı olduğu ve Burdur'un Yeşilova İlçesi'nde bulunduğunu belirlenince de, düzenlenen operasyonla otomobili kullanan Cem K. Burdur’da, kızları zorla araca bindirmek isteyen Oktay K. Yeşilova’da yakalanarak Denizli’ye getirilmişti.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Otomobili kullanan Cem K.'nın ifadesinde suçu kabul ettiği, alkol ve uyuşturucu madde aldıklarını, Burdur'dan geldiklerini, plakaları şehre girdikten sonra söktüklerini, genç kızları tecavüz etmek amacıyla kaçırmak istediklerini, suç ortağı arkadaşı Oktay K.'nın ilk kaçırmaya çalıştıkları G.T.'den dayak yediğini söylediği öğrenildi. Zanlı Oktay K.'nın ise suçlamaları kabul etmediği belirtildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlıları, bugün adliyeye sevk edildi.