Kırklareli’deki sel felaketinde Denizlili çift hayatını kaybetti – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kırklareli’deki sel felaketinde Denizlili çift hayatını...

Kırklareli’deki sel felaketinde Denizlili çift hayatını kaybetti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Eylül 2023 Perşembe - 20:03Güncelleme: 7 Eylül 2023 Perşembe - 20:04
Kırklareli’deki sel felaketinde Denizlili çift hayatını kaybetti

Kırklareli’de yaşanan sel felaketinin acısı Denizli’ye düştü. Sele kapılarak ölen 6 kişiden ikisinin Denizlili olduğu öğrenildi.

Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde, bungalov evlerin bulunduğu alanı basan sele kapılan 6 kişi kayboldu. Ekiplerin yoğun çalışmasıyla kayıp 6 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

ÖLENLERDEN 2’Sİ DENİZLİLİ

Kimlik belirleme çalışmalarının tamamlanmasıyla ölenlerden ikisinin Denizlili olduğu, Ahmet Baki Şimşek ile eşi Raile Şimşek’in İstanbul Kartal’dan İğneada’ya tatil için gittikleri öğrenildi.

Arama kurtarma çalışmalarında önce Raile Şimşek’in cansız bedeni bulunurken, Ahmet Baki Şimşek’in cenazesine de bugün ulaşıldı.

YENİ EMEKLİ OLDU

Kaldıkları bungalov evlerin bulunduğu alanı sel basması sonucu eşiyle birlikte hayatını kaybeden Ahmet Baki Şimşek’in öğretmenlik yaptığı ve kısa bir süre önce emekli olduğu bildirildi.

TUTLUCA’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Raile Şimşek için bugün İstanbul-Kartal’da tören yapıldı. Evinde helallik alınmasının ardından cenaze namazı kılındı ve toprağa verilmek üzere Denizli’ye gönderildi. Şimşek’in cenazesi Bozkurt’un Tutluca Mahallesi’nde toprağa verilecek.

Cansız bedeni bugün bulunan Ahmet Baki Şimşek’in cenazesinin de işlemlerin tamamlanmasının ardından Tutluca’ya getirilerek toprağa verileceği öğrenildi.