Kırklareli’deki sel felaketin ölen Denizlili çift toprağa verildi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kırklareli’deki sel felaketin ölen Denizlili çift...

Kırklareli’deki sel felaketin ölen Denizlili çift toprağa verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Eylül 2023 Cuma - 15:05Güncelleme: 8 Eylül 2023 Cuma - 15:07
Kırklareli’deki sel felaketin ölen Denizlili çift toprağa verildi

Kırklareli’de meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden Denizlili Baki Şimşek ve eşi Raile Şimşek, Bozkurt ilçesinde toprağa verildi.

Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde meydana gelen sel felaketinde, tatil için bungalov ev kiralayan emekli öğretmen Ahmet Baki Şimşek (53) ve eşi Raile Şimşek (53) sel sularına kapılmıştı.

Selde hayatını kaybeden Raile Şimşek'in cansız bedeninin bulunmasından yaklaşık 48 saat sonra eşi Ahmet Baki Şimşek’in de cenazesine ulaşılmıştı.

Bu sabah saatlerinde önce Raile Şimşek, birkaç saat sonra ise eşi Ahmet Baki Şimşek'in cenazeleri karayolu ile Denizli'nin Bozkurt ilçesine ulaştı. Hayatını kaybeden öğretmen çift için, Tutluca Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Çiftin cenazesi, cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Tutluca Mahalle Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Selde hayatını kaybeden Raile Şimşek’in 2 sene önce emekli olduğu, eşi Ahmet Baki Şimşek’in de geçen ay emeklilik dilekçesi verdiği, emekli olduktan sonra da sakin bir hayat geçirmeyi planladıkları öğrenildi.

DENİZLİ (İHA)