Kaymakamın oğlunun öldürülmesi olayının şüphelisi yakalandı – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kaymakamın oğlunun öldürülmesi olayının şüphelisi yakalandı

Kaymakamın oğlunun öldürülmesi olayının şüphelisi yakalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Kasım 2021 Cuma - 12:03Güncelleme: 5 Kasım 2021 Cuma - 16:12
Kaymakamın oğlunun öldürülmesi olayının şüphelisi yakalandı

Denizli’de, Gemlik Kaymakamı Kemal İnan’ın oğlunun öldürülmesi olayının şüphelisi olarak arandığı bildirilen şüpheli kişi yakalandı.

TIKLAYIN | Kavgada yaralanan 15 yaşındaki Safa Akif kurtarılamadı

Merkezefendi’nin Altıntop Mahallesi'nden gelen bir ihbar üzerine metruk binaya giren polis ekipleri, bir kişinin kaçtığını fark etti. Ancak, kaçan şüpheli kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı. İsminin İbrahim S. olduğu öğrenilen şüpheliden GBT sorgulaması için kimliği istendi. Şüpheli, kimliğinin yanında olmadığını ve TC kimlik numarasını bilmediğini söyledi.

Bunun üzerine parmak izi kontrolü yapıldı ve 2019 yılında Gemlik Kaymakamı Kemal İnan'ın oğlu Safa Akif İnan’ın Denizli’de öldürülmesi olayına karıştığı, bu nedenle arandığı öğrenildi.

GAZETECİYİ YARALADI

Bu arada, gözaltına alınma anını görüntüleyen İHA muhabiri Hüseyin Yılmaz saldırıya uğradı. İbrahim S. ve bu kişinin arkadaşı C.T.G.’nin saldırısı sonucu Yılmaz’ın kaburgasında çatlak ve el bileğinde ödem oluştuğu bildirildi. Yılmaz, kendisine saldıran kişilerden şikayetçi oldu.

CİNAYET OLAYI

Pamukkale’nin Kınıklı Mahallesi'nde 25 Haziran 2019’da iki grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, bir süre önce Denizli Vali Yardımcılığından Gemlik Kaymakamlığına oradan da Avcılar Kaymakamlığına atanan Kemal İnan'ın çocuklarından Safa Akif İnan ve Ahmet Burak İnan bıçakla, Mehmet Buğra İnan ise darp sonucu yaralanmış, yaralılardan Safa Akif İnan hayatını kaybetmiş, olayın ardından 8 şüpheli gözaltına alınmıştı.

DENİZLİ (İHA)