Samos’a fotoğraf gönderildi, cesetle büyük ölçüde uyuştuğu bildirildi – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Samos’a fotoğraf gönderildi, cesetle büyük ölçüde...

Samos’a fotoğraf gönderildi, cesetle büyük ölçüde uyuştuğu bildirildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Ocak 2024 Cumartesi - 20:07Güncelleme: 6 Ocak 2024 Cumartesi - 20:41
Samos’a fotoğraf gönderildi, cesetle büyük ölçüde uyuştuğu bildirildi

Denizli’de faaliyet gösteren Faber Holding Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı Yasin Cinkaya’nın kaybolmasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

• TIKLAYIN | Yunan adasına ceset vurdu, Cinkaya için DNA örneği verildi

Alınan bilgiye göre, 13 Aralık’ta balık avlamak üzere Didim’den Ege Denizi’ne açılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan iş insanı Yasin Cinkaya ile ilgili yeni bir gelişme oldu. Interpol kayıtlarına 5 Ocak Cuma günü Samos Adası sahilinde erkek cesedi bulunduğu bilgisi düştü. Bu gelişme hemen Cinkaya Ailesi ile paylaşıldı.

Faber Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve kayıp iş insanı Yasin Cinkaya’nın kardeşi Yavuz Cinkaya, İzmir’de Adli Tıp Kurumunda eleştirme için DNA örneği verdi.

Yaşanan gelişmelerin arından Dışişleri Bakanlığına bağlı birimler Interpol aracılığı ile Yunanistan’ın ilgili birimlerine iletişime geçti.

Yapılan görüşmelerde iddiaya göre, Samos’da cesedi bulan kamu görevlilerine Yasin Cinkaya’ya ait fotoğrafı gönderildi. İlk bulgular bulunan erkek cesedinin fotoğrafla büyük ölçüde uyuştuğu yönünde.

Cinkaya ailesi adına 8 Ocak Pazartesi günü Yavuz Cinkaya’nın teşhis için özel bir tekne ile Kuşadası’dan Samos’a geçeceği öğrenildi.