Karayolundaki çiviler tuzak gibi – D20Haber
12.05.2025, Pazartesi
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Karayolundaki çiviler tuzak gibi

Karayolundaki çiviler tuzak gibi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Eylül 2017 Cumartesi - 13:46Güncelleme: 30 Eylül 2017 Cumartesi - 13:46
Karayolundaki çiviler tuzak gibi

Denizli ile Burdur’un Gölhisar arasındaki bağlantıyı sağlayan ve Antalya’ya gidenlerin de sıkça kullandığı karayolunda, çalışma sonrası sökülen dubalardan kalan çiviler tuzak gibi.

Sorunsuz bir ulaşım, rahat bir sürüş için karayolunda asfaltlama yapıldı. Asfaltlama sırasında çalışma için bir şerit kapatılırken, diğer şerit dubalarla bölündü. Çalışma tamamlandıktan sonra da dubalar söküldü. Ancak karayolunda Aynes Tesisleri’ni geçtikten sonra Yumrutaş Kavşağı’na doğru olan bölümde, dubaların tutturulması için çakılan çivilerin sökülmesi unutuldu ya da gözden kaçtı. İşte o çiviler fark etmeden üzerinden geçecek sürücüler için büyük bir tehdit oluşturuyor ve kazaya davetiye çıkarıyor.

Haberin DevamıReklam




Sürücüler, Karayolları ekiplerinin bu bölgede bir tarama çalışması yaparak asfalta çakılı kalan çivileri temizlemesini istedi.