Denizli ile Burdur’un Gölhisar arasındaki bağlantıyı sağlayan ve Antalya’ya gidenlerin de sıkça kullandığı karayolunda, çalışma sonrası sökülen dubalardan kalan çiviler tuzak gibi.
Sorunsuz bir ulaşım, rahat bir sürüş için karayolunda asfaltlama yapıldı. Asfaltlama sırasında çalışma için bir şerit kapatılırken, diğer şerit dubalarla bölündü. Çalışma tamamlandıktan sonra da dubalar söküldü. Ancak karayolunda Aynes Tesisleri’ni geçtikten sonra Yumrutaş Kavşağı’na doğru olan bölümde, dubaların tutturulması için çakılan çivilerin sökülmesi unutuldu ya da gözden kaçtı. İşte o çiviler fark etmeden üzerinden geçecek sürücüler için büyük bir tehdit oluşturuyor ve kazaya davetiye çıkarıyor.
Sürücüler, Karayolları ekiplerinin bu bölgede bir tarama çalışması yaparak asfalta çakılı kalan çivileri temizlemesini istedi.