Kan donduran cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı – D20Haber
11.05.2024, Cumartesi
12 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kan donduran cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı

Kan donduran cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Eylül 2023 Cuma - 16:21Güncelleme: 22 Eylül 2023 Cuma - 16:22
Kan donduran cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Denizli Barosunun eski Başkanı Avukat Erdal Çam ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar’ı öldüren şüphelinin, avukatını davayı kaybettiği için, emekli icra müdürünü ise avukatla tanıştırdığı için öldürdüğü ortaya çıktı.

• TIKLAYIN | Denizli Barosu eski Başkanı Erdal Çam ve emekli icra müdürü öldürüldü

• TIKLAYIN | Avukat Çam ve Çavdar, cinayet zanlısıyla aynı araçtaymış

Olay, dün akşam saatlerinde Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda meydana gelmişti. Cadde üzerinde bir araç içerisindeki 2 kişi başlarından silahla vurularak öldürülmüş, cinayeti işleyen G.Ö. jandarmaya giderek teslim olmuştu.

Cinayeti araştıran ekipler, G.Ö.'nün yanı sıra bir kişinin daha olay mahallinde olduğunu tespit etti. Yapılan takip sonucu cinayet zanlısının yanında olan O.K. isimli şahıs Denizli'de gece saatlerinde yakalanarak Bodrum'a getirildi.

"ÖLDÜRDÜĞÜ KİŞİLERİ YEMEĞE DAVET ETMİŞ"

Cinayet zanlısı G.Ö.'nün uzun yılardır Akyarlar Mahallesi'nde otel işletmeciliği yaptığı, otel sahibinin işletmeci G.Ö.'yü çıkarmak için adli süreç başlattığı, bunun üzerine G.Ö.'nün arkadaşı emekli icra müdürü Özcan Çavdar'dan avukat bulmasını istediği, G.Ö.'nün Çavdar aracılığı ile Denizli eski Baro Başkanı Av. Erdal Çam'a vekalet verdiği ortaya çıktı.

Üç yıl süren mahkeme sürecinin ardından davayı kaybeden G.Ö, avukatı ile tartışma yaşadı. Ardından Çavdar ve avukat Çam, G.Ö.'nün yanına giderek yaşanan süreci anlatmaya başladı. Turgutreis Mahallesi'nde bir kafeteryada buluşan G.Ö., O.K., Çam ve Çavdar bir şeyler içtikten sonra G.Ö., yemek yemeleri için Çam ve Çavdar'ı işletmesini yaptığı otele davet etti. Çam, Çavdar ve cinayet zanlısı G.Ö. aynı araca binerken, G.Ö.'nün arkadaşı O.K. ise arkadaki araçla öndeki aracı takip etmeye başladı.

"ÖNCE ARKADAŞINI, SONRA AVUKATINI ÖLDÜRDÜ"

İddiaya göre, Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinden geçerken Av. Çam ile G.Ö. yeniden tartışmaya başladı. G.Ö. yanında getirdiği silahla önce yolcu koltuğunda oturan arkadaşı Çavdar'ı kafasına sıkarak, daha sonra araçtan inerek avukatı Çam'ın da kafasından silahla tek el ateş ederek öldürdüğü öğrenildi.

G.Ö. daha sonra arkalarındaki araçla gelen O.K.'nin aracına binerek Turgutreis'teki jandarma karakoluna teslim oldu.

O.K.'nin ise olaydan sonra Denizli'ye gittiği tespit edildi. Olayı derinlemesine araştıran jandarma ekipleri, O.K'.yi gece yaptıkları operasyonla evinden alarak, Bodrum'daki jandarma ekiplerine teslim ettiği öğrenildi.

MUĞLA (İHA)