Kadın hırsızlık çetesi, alarm sökücüyle bin liralık elbise çaldı – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kadın hırsızlık çetesi, alarm sökücüyle bin...

Kadın hırsızlık çetesi, alarm sökücüyle bin liralık elbise çaldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Temmuz 2021 Salı - 16:55Güncelleme: 13 Temmuz 2021 Salı - 16:59
Kadın hırsızlık çetesi, alarm sökücüyle bin liralık elbise çaldı

Denizli’de 5 kişilik kadın çete, yanlarında getirdikleri alarm sökücüyle bir giyim mağazasından çok sayıda elbise çaldı.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda, bayram yoğunluğunu fırsat bilen 1’i çocuklu 5 kişilik çete, bir mağazayı gözüne kestirdi. Çete üyelerinden 2’si içeriye girdi. Burada ürünlere bakan kadınlar, ellerine ne geçtiyse omuzların alıp biriktirmeye başladı. Ardından şüphelilerden bir tanesi kameranın açısını kıyafetle kapatmaya çalışırken, diğer kadın ise elindeki cihazla alarmları sökmeye başladı. Sökülen alarmları da mağazadaki pantolonların ceplerine bıraktılar. Yakaladıkları boşlukta da alarmları sökülen kıyafetleri çantaya atıp, hızla mağazadan uzaklaştılar.

Olan bitenden haberi olmayan mağazadaki çalışanlar, bir müşterinin pantolonların cebinden alarm çıktığını söylemesine üzerine şüphelendi. Diğer pantolonların ceplerine bakan çalışanlar, doldurulmuş halde alarmlar buldu. mağazada hırsızlık

Güvenlik kamerası kayıtları izlediğinde ise hırsızlık olayı ortaya çıktı.

Polis merkezine giderek şikayetçi olan mağaza müdürü Bülent Boz, “1’i çocuklu 5 kişi mağazamıza gelip 2’si kamera açısını kapatarak 9 tane ürünü elindeki alarm sökücü aparatıyla çıkartıp çantasına koydu. Dışarıda bunları gözetleyen 2 kişi olup yoğunlukta ürünleri çalmışlardır. Bu aparatla çıkardıkları alarmları pantolonların ceplerine koymuşlar. Biz bunu diğer müşteriler pantolonları denerken alarmları bulduk. Buradan şüphelenerek pantolonların ceplerinden 8 ile 9 tane alarm çıktı. O şekilde kameraya bakarak tespit ettik” dedi.

DENİZLİ (İHA)