Denizli İl Jandarma Komutanlığı, Antalya ve Mersin’den getirilen 8 tabancayı satışı gerçekleşmeden operasyonla ele geçirdi. Gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i suç makinesi çıktı.
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik sürdürdüğü istihbarat çalışmalarında, Antalya ve Mersin’den Denizli’ye getirilecek tabancaların satışa sunulacağı bilgisine ulaşıldı.
Pamukkale’nin Pamukkale Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonla da bir aracın bagajında 8 tabanca ele geçirildi. Tabancalarla ilgili de 4 kişi gözaltına alındı.
Şüphelilerden birisinin tasarlayarak adam öldürme, silahla tehdit, konutta geceleyin yağma, silahla yaralama, resmi belgede sahtecilik, ruhsatsız ateşli silah bulundurmak suçlarından arandığı belirlendi.